Închide meniul

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial. Postarea fabuloasă a brazilianului înainte de sosirea lui Lionel Messi la Paris. „Înapoi împreună!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 16:41

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial. Postarea fabuloasă a brazilianului înainte de sosirea lui Lionel Messi la Paris. „Înapoi împreună!

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial al transferului lui Lionel Messi la PSG

Profimedia

Neymar l-a întâmpinat deja pe Lionel Messi la PSG. Acesta a postat un videoclip care amintește de fazele nebune create de cei doi în tricoul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial. Mesajul transmis lui Lionel Messi

Neymar nu a uitat să-l eticheteze pe Messi și a transmis un mesaj care nu lasă loc de nicio interpretare.

„Înapoi împreună!„, a scris starul brazilian al lui PSG.

Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial
Instagram Neymar

170 de meciuri au jucat împreună la Barcelona Neymar și Lionel Messi. Aceștia au combinat la 56 de goluri înscrise de-a lungul a patru sezoane.

Lionel Messi, așteptat astăzi la Paris

Transferul lui Lionel Messi este subiectul momentului în întreaga lume. Superstarul argentinian a părăsit Barcelona şi a decolat spre Paris, unde va semna cu PSG.

Reclamă

Marele fotbalist va efectua astăzi vizita medicală, după care va semna contractul la sediul clubului. Iniţial, prezentarea oficială a fost pregătită lângă Turnul Eiffel, acolo unde a fost prezentat şi Neymar în 2017. Cel mai probabil va avea însă loc pe stadionul Parc de Princes, unde ar putea avea acces şi fanii lui PSG.

La PSG, Messi va purta tricoul cu numărul 30, cel pe care l-a purtat la începutul carierei. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

În vârstă de 34 de ani, Messi va semna un acord valabil până în 2023, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. El va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și