Închide meniul

Neymar şi-a decis viitorul! Starul brazilian vrea să rămână la PSG! Anunţul presei din Franţa

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 11:01

Reclamă
Neymar şi-a decis viitorul! Starul brazilian vrea să rămână la PSG! Anunţul presei din Franţa

Neymar şi-a decis viitorul şi vrea să rămână la PSG

Neymar / Profimedia

Neymar şi-a decis viitorul, şi este hotărât să rămână la PSG şi în sezonul viitor. Deşi a fost asociat cu o plecare de pe Parc de Princes în această vară, starul brazilian se pare că va continua alături de gruparea franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar doreşte să-şi ducă la capăt actualul său contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, valabil până în 2027, anunţă cotidianul sportiv L’Equipe.

Neymar şi-a decis viitorul şi vrea să rămână la PSG

În prezent accidentat, Neymar a fost departe de aşteptările conducătorilor şi fanilor echipei pariziene în sezonul recent încheiat, iar zvonurile privind posibila sa plecare de pe Parc des Princes s-au intensificat în ultima perioadă.

Marea problemă pentru brazilian o reprezintă însă salariul său uriaş, de patru milioane de euro pe lună, care îi limitează opţiunile în cazul unui eventual transfer, doar „granzii” din Premier League putând suporta o astfel de sumă.

Conform presei sportive internaţionale, Chelsea Londra şi Newcastle United ar fi interesate de serviciile lui Neymar, însă brazilianul ar prefera să rămână la PSG, chiar dacă bunul său prieten Lionel Messi a decis să părăsească Parisul şi să traverseze Oceanul Atlantic pentru a-şi continua cariera în Major League Soccer, la Inter Miami.

Reclamă

Posibila plecare a starului francez Kylian Mbappe, dorit de Real Madrid, reprezintă un argument în plus pentru Neymar să rămână pe Parc des Princes, unde ar avea mai multă libertate în ofensivă, în sezonul viitor, iar influenţa sa în cadrul echipei ar creşte.

Nici responsabilii clubului parizian nu mai par atât de dornici să se despartă acum de Neymar, pentru a nu risca să piardă toate cele trei mari vedete din lotul lui PSG în această vară.

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami

Reacţia lui Neymar, după transferul lui Lionel Messi la Inter Miami. Starul brazilian de la PSG a spus că ştia că Messi va alege să meargă la Inter Miami, deşi a mai fost dorit de Al Hilal şi Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar e de părere că Messi se va adapta rapid la Inter Miami şi că popularitatea MLS va creşte după venirea starului argentinian. Totodată, Neymar a spus că este trist că Messi a plecat de la PSG pentru că sunt prieteni foarte buni.

„Messi este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, este un cadou fotbalistic pentru mine. Am avut norocul de a-l întâlni, de a juca cu el şi am devenit prieteni. Aşa că ştiam deja că va veni aici, am vorbit despre asta. I-am spus că va fi foarte fericit datorită oraşului, stilului de viaţă şi oportunităţii de a juca şi de a trăi în Miami.

Sunt sigur că Leo va schimba MLS. Cred că liga va câştiga în popularitate. Toată lumea va trebui să se bucure să-l vadă jucând pentru că, din păcate, totul trebuie să se încheie. Va fi foarte tare„, a spus jucătorul parizian, conform lefigaro.fr, citat de news.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și