Închide meniul

Neymar, pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY: “Am luat un gol stupid!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 9:08

Neymar, pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY: “Am luat un gol stupid!”

Marseille a învins PSG și s-a calificat în sferturile Cupei Franței

Marseille a învins PSG și s-a calificat în sferturile Cupei Franței / Profimedia

Neymar a fost pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY. Parizienii au fost eliminați din optimile de finală ale Cupei Franței, la finalul unui meci complicat pentru Lionel Messi, Neymar și coechipierii lor, în “infernul” de pe Stade Velodrome. OM și-a răpus marea rivală și a obținut calificarea în sferturile de finală, în fața tribunelor arhipline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, s-a arătat extrem de dezamăgit la finalul partidei din Cupa Franței. Tehnicianul campioanei din Hexagon a dezvăluit că jucătorii săi sunt la pământ după înfrângerea împotriva lui Marseille.

Neymar, pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY

Galtier nu și-a putut ascunde supărarea față de neatenția lui Neymar de la golul al doilea marcat de OM. Starul brazilian a pierdut mingea în propria jumătate, în încercarea de a dribla un adversar.

Gazdele au intrat în posesie și au finalizat faza cu super-execuția lui Ruslan Malinovskyi. Mijlocașul ucrainean a marcat un gol fabulos, cu un șut violent direct în vinclu.

Galtier a caracterizat momentul respectiv drept “un gol stupid”, făcând referire la greșeala lui Neymar. Ulterior, antrenorul lui PSG a revenit la sentimente mai bune și l-a lăudat pe brazilian pentru prestația din prima repriză.

Reclamă

Neymar a fost omul cu pasa decisivă la golul marcat de Sergio Ramos în prelungirile primei reprize.

“Este o mare dezamăgire. Cupa Franței era unul dintre obiectivele noastre. Am fost învinși de o echipă grozavă a lui Marseille. Este o perioadă dificilă. Încă o dată ne-am creat foarte puține ocazii. Înaintea acestui meci, exista ambiția de a ne califica.

Christophe Galtier, dezamăgit de prestația jucătorilor lui PSG: „Sunt doborâți!”

Trebuie să ne învățăm lecția după acest meci. Nu ne-am creat destule ocazii de gol în repriza a doua, trebuie să fim mai periculoși în fața porții. Jucătorii sunt dezamăgiți, doborâți. Nu este momentul să vorbim ‘la cald’. Trebuie să continuăm să muncim și să ne concentrăm asupra noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Am lăsat spații mari în prima repriză. Din păcate, în repriza a doua am primit un gol stupid după o minge pierdută de noi în primii 20 de metri ai terenului. Din momentul în care au marcat al doilea gol, cei de la Marseille s-au retras în apărare și au apelat la multe tranziții. Acolo ne-am chinuit foarte mult. 

(N.r. – Despre Neymar) În prima repriză, a găsit spațiile potrivite și a oferit pase bune. După aceea, a fost mult mai complicat pentru el, dar și pentru ceilalți jucători”, a declarat Christophe Galtier, citat de rmcsport.bfmtv.com.

Marseille – PSG 2-1, în optimile Cupei Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY

Olympique Marseille a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia PSG, scor 2-1, în optimile de finală ale Cupei Franţei.

Antrenorul lui PSG, Galtier, a jucat cu Lionel Messi şi Neymar titulari, dar echipa care s-a impus în duelul de pe Stade Velodrome a fost Marseille.

Alexis Sanchez a deschis scorul din penalty în minutul 30, apoi Sergio Ramos a egalat pentru PSG (minutul 45+1), iar Malinovsky a înscris golul victoriei gazdelor în minutul 57.

Marseille se impune cu 2-1, elimină pe PSG din Cupa Franţei, şi va juca în sferturile de finală ale competiţiei.

Până acum, sferturi s-au mai calificat FC Nantes, Olympique Lyon, Toulouse, Rodez (echipă din Ligue 2), Annecy (echipă din Ligue 2) şi Grenoble (echipă din Ligue 2).

Reclamă
Recomandări
  • Neymar, pus la zid de propriul antrenor, după duelul Marseille – PSG 2-1, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY
  • “Am luat un gol stupid!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și