Închide meniul
Video

Ruslan Malinovskyi, gol de poveste în Marseille – PSG! Ucraineanul, execuţie PERFECTĂ în optimile Cupei Franţei

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 23:51

Reclamă

Ruslan Malinovskyi, gol de poveste în Marseille - PSG

Ruslan Malinovskyi a marcat un gol superb pe Velodrome / Profimediaimages

Ruslan Malinovskyi a înscris un gol de poveste în Marseille – PSG. Ucraineanul a reuşit o execuţie de senzaţie în meciul începutului de an din optimile Cupei Franţei, care a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul ofensiv împrumutat de la Atalanta se simte excelent în Franţa. Marcator în urmă cu trei zile în Ligue 1, împotriva lui Nice, Malinovskyi i-a cucerit definitiv pe fanii de pe Velodrome.

Ruslan Malinovskyi a marcat un gol de poveste în Marseille – PSG

Alexis Sanchez a deschis scorul din penalty, în minutul 31, după un fault în careu făcut de Sergio Ramos. Fostul fundaş al lui Real Madrid s-a revanşat chiar în prelungirile primei reprize şi a restabilit egalitatea.

Marseille a trecut din nou în avantaj după super-golul marcat de Malinovskyi, din minutul 57. Alexis Sanchez a şutat, mingea a fost deviată de un adversar şi a ajuns până la ucrainean. Jucătorul în vârstă de 29 de ani nu a stat pe gânduri şi a şutat din voleu. A trimis imparabil. Gianluigi Donnarumma nu a putut interveni la execuţia în forţă a fotbalistului care devenise rezervă la Atalanta.

Derby-ul Marseille – PSG s-a jucat într-o atmosferă spectaculoasă. Toate cele 65.000 de bilete au fost vândute, fanii gazdelor aşteptând prima victorie în faţa marii rivale după aproape 3 ani de aşteptare.

Reclamă
Reclamă

În toate competiţiile, Marseille şi PSG s-au întâlnit de 102 ori. Parizienii s-au impus de 46 de ori, OM de 33 de ori, iar alte 23 de partide s-au încheiat la egalitate.

PSG şi Marseille sunt cele mai titrate echipe ale competiţiei. PSG s-a impus de 14 ori în Cupa Franţei, iar OM a triumfat în 10 rânduri. Totuşi, echipa de pe Velodrome nu a mai pus mâna pe trofeu din 1989.

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG

Sergio Ramos s-a aflat în centrul atenției în prima repriză a meciului dintre Marseille și PSG, din optimile Cupei Franței. Starul iberic din defensiva campioanei Franței le-a făcut un cadou advesarilor în minutul 30.

Reclamă

Ramos l-a faultat în propriul careu pe Fabian Ruiz, iar arbitrul central François Letexier a dictat lovitură de la 11 metri. Alexis Sanchez și-a asumat responsabilitatea și a executat. Atacantul lui OM a șutat cu mult calm, plasat, și l-a păcălit pe Gianluigi Donnarumma, care s-a aruncat în partea opusă.

Alexis Sanchez a rupt „blestemul” lui Marseille în fața marii rivale. Starul din Chile a semnat primul gol al lui OM împotriva lui PSG, pe Stade Velodrome, după o așteptare de peste 5 ani.

Ultimul jucător al lui Marseille care reușise să marcheze contra parizienilor pe teren propriu era Florian Thauvin, într-un meci disputat în octombrie 2017, în Ligue 1.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și