Închide meniul

Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr! Un adversar a fost declarat omul finalei

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 23:42

Reclamă
Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr! Un adversar a fost declarat omul finalei

Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr! Portughezul a marcat cele două goluri ale echipei sale în finala Arab Cluub Champions Cup cu Al-Hilal, câştigată cu 2-1 după 120 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost autorul ambelor goluri, organizatorii nu i-au acordat starului portughez titlul de cel mai bun jucător al finalei. Aceştia l-au desemnat pe Sergej Milinkovic-Savic, jucătorul învinsei Al-Hilal.

Cristiano Ronaldo, iritat după ce a cucerit primul trofeu cu Al-Nassr! Un adversar a fost declarat omul finalei

Cristiano Ronaldo a cucerit primul trofeu alături de Al-Nassr, dar portughezul a avut şi motive de nemulţumire în timpul festivităţii de premiere. Lusitanul a marcat cele două goluri din finala cu Al-Hilal şi a încheiat turneul cu cele mai multe goluri (6), dar nu a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei Arab Club Champions Cup.

Sergej Milinkovic-Savic, noul jucător al celor de la Al-Hilal, a primit titlul de cel ma bun jucător al finalei dintre Al-Nassr şi Al-Hilal.

Portughezului nu i-a picat foarte bine acest lucru, el fiind surprins de camere în timp ce discuta cu unul dintre organizatori. Vizibil deranjat de acest lucru, Cristiano Ronaldo a fost nevoit să se mulţumească „doar” cu titlul de golgheter al turneului, dar şi cu marele trofeu, câştigat în premieră de Al-Nassr.

Reclamă

Cu toate acestea, e greu de înţeles de ce organizatorii au decis să îi ofere sârbului acest premiu, în condiţiile în care Ronaldo a contribuit decisiv la revenirea echipei sale în finală.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit accidentat

Cristiano Ronaldo a fost decisiv în meciul în care a cucerit primul său trofeu alături de Al-Nassr. Echipa sa a învins Al-Hilal în finala Arab Club Champions Cup, scor 2-1, după 120 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

După 45 de minute fără gol marcat, Al-Hilal a deschis scorul prin Michael în minutul 51. În minutul 71, Al Amri de la Al-Nassr a văzut cartonaşul roşu, dar acest lucru nu a pus capăt speranţelor echipei lui Ronaldo. Trei minute mai târziu, portughezul a restabilit egalitatea.

La egalitate după 90 de minute, finala a mers în prelungiri, acolo unde Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă. Portughezul a înscris golul victoriei în minutul 98, dar nu a prins finalul pe teren. În minutul 115, el a ieşit de pe teren în lacrimi, după ce nu a mai putut continua din cauza unui fault făcut asupra sa. Cu toate acestea, portughezul s-a putut bucura din plin la fluierul final, alergând şi sărbătorind alături de colegii săi cucerirea Arab Club Champions Club.

În finala Arab Club Champions Cup au evoluat şi starurile venite în această vară în Arabia Saudită. La Al-Hilal au jucat noile achiziţii Kalidou Koulibaly, Ruben Neves şi Sergej Milinkovic-Savic, în timp ce la Al-Nassr au jucat Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Seko Fofana şi Alex Telles.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și