Închide meniul

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

Alex Ioniță Publicat: 14 octombrie 2024, 23:00

Reclamă
Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur

Profimedia

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur. Vedeta este de părere că Vinicius ar trebui să câștige lupta pentru marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius se află pe lista favoriților în cursa pentru Balonul de Aur. Acum, Neymar, legitimat la Al-Hilal, a oferit o declarație cu privire la starul de la Real Madrid. Meciurile lui Al Hilal, din Liga Campionilor Asiei, se văd LIVE în AntenaPLAY.

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur

Neymar este de părere că Vinicius a avut un sezon minunat în tricoul lui Real Madrid și că el este cel care merită să câștige cel mai important trofeu individual din lumea fotbalului.

„Îl iubesc pe Vinicius. Avem o relație frumoasă. A avut un sezon minunat, cu siguranță o să-l susțin în cursa pentru câștigarea Balonului de Aur.

Cred că nimeni nu merită mai mult decât el să câștige. Merită, este un luptător, a suferit foarte mult în cariera sa. A depășit toate criticile și acum este un idol, un erou pentru noi”, a spus Neymar, citat de AS.com.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Vinicius este cotat la suma de 200 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În sezonul precedent, brazilianul a adunat 39 de meciuri în tricoul lui Real Madrid, în care a marcat 24 de goluri și a oferit 11 pase decisive.

Festivitatea de decernare a Balonului de Aur se va desfășura la Paris, pe data de 28 octombrie. Întregul eveniment va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid!

Al Hilal însistă pentru transferul lui Vinicius de la Real Madrid! Clubul visează, în continuare, la aducerea brazilianului în campionatul Arabiei Saudite.

Reclamă

În momentul de față, Al Hilal are o echipă plină de vedete. La echipa antrenată de Jorge Jesus sunt legitimați jucători precum: Aleksandar Mitrovic, Salem Al-Dawsari, Joao Cancelo, Bono, Kalidou Koulibaly sau Neymar (care va reveni la începutul anului 2025). Al Hilal joacă și în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Totuși, oficialii echipei din Arabia Saudită vor să îl aducă și pe Vinicius, chiar dacă brazilianul a devenit cel mai scump jucător din lume, potrivit Transfermarkt, la egalitate cu Erling Haaland, cu o cotă de 200.000.000 de euro.

Totuși, oficialii echipei din Arabia Saudită vor să îl aducă și pe Vinicius, chiar dacă brazilianul a devenit cel mai scump jucător din lume, potrivit Transfermarkt, la egalitate cu Erling Haaland, cu o cotă de 200.000.000 de euro.

Al Hilal a încercat să îl transfere pe Vinicius și în această vară, însă fără succes. La momentul respectiv, presa din Spania nota faptul că brazilianul a avut pe masă „cea mai mare ofertă din istoria fotbalului”, cu un contract de 1 milard de euro. Totuși, starul a decis să rămână la Real Madrid.

Sursa citată anterior a anunțat că, potrivit unor informații, în vara anului viitor, saudiții vor da totul pentru transferul acestuia.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

23:39

Belgia – Franța 1-2 și Germania – Olanda 1-0. A fost spectacol în Nations League. Rezultatele serii

23:22

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

23:00

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

22:14

„De mare perspectivă!” Mircea Lucescu a remarcat un adversar, înainte de Lituania – România (marți, 21:45, Antena 1 – AntenaPLAY)

1 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 2 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 3 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala 4 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 5 Jucătorul cerut titular la echipa naţională, în meciul cu Lituania: „E de altă categorie!” Mesaj pentru Mircea Lucescu 6 Naţionala lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz ferm, înaintea meciului cu Lituania! Ce nu le-a permis UEFA „tricolorilor”
Citește și