Închide meniul

N’Golo Kante, moment de modestie incredibilă! Ce maşină conduce, chiar dacă are un salariu lunar de 325.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 9:07

NGolo Kante, moment de modestie incredibilă! Ce maşină conduce, chiar dacă are un salariu lunar de 325.000 de euro

Twitter

N'Golo Kante moment de modestie incredibilă!

Kante are un salariu de 325.000 de euro pe săptămână, dar asta nu l-a făcut să renunţe la Mini Cooper-ul cumpărat cu şase ani în urmă. Acesta este încă un moment în care N’Golo ne arată modestia care l-a făcut cunoscut în toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am fost niciodată acel tip de persoană căreia să-i placă mașinile mari, scumpe. Când era mai tânăr am avut ambiția de a deține o mașină. Acum conduc un Mini. Este mașina pe care am cumpărat-o când jucam la Leicester, prima mea mașină în Anglia. O persoană mi-a povestit despre acest brand, am făcut un test drive, mi-a plăcut și am cumpărat-o. O conduc cu plăcere”, spunea Kante, în trecut, conform eurosport.ro.

 

N’Golo Kante, moment de modestie incredibilă! Francezul, MVP-ul finalei Champions League

Mijlocaşul francez N’Golo Kanté a fost desemnat jucătorul finalei Ligii Campionilor, câştigată de Chelsea, scor 1-0, cu Manchester City. Kante a avut o influenţă extraordinară la mijlocul terenului, au afirmat observatorii tehnici ai UEFA, John Peacock şi Patrick Vieira.

Reclamă

„Nu există un jucător mai important pentru echipa lui în fotbalul mondial așa cum e N’Golo Kante. El a condus echipa. Am jucat cu Claude Makelele și credeam că e cel mai bun pe acea poziție. Până l-am văzut pe acest copil. E Makelele plus ceva extra”, susţine Joe Cole.

Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Meciul a fost programat iniţial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza restricţiilor legate de pandemie. Partida s-a disputat cu public.

Reclamă 4 / 0/3

Tuchel, după finala Champions League: Sunt mândru de jucătorii mei

După momentul oferit de Jorginho, Thomas Tuchel a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este foarte mândru de acest succes. “Este cel mai important meci din Europa şi l-am câştigat. Este incredibil. Sunt foarte mândru. Aveam încredere în acest grup, nu eram favoriţi, dar împreună orice este posibil”, a spus Tuchel.

Kai Havertz, care a înscris golul victoriei în finala Ligii Campionilor, cu Manchester City, s-a declarat încântat de trofeul obţinut după o aşteptare de 15 ani. “Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest momment şi iată că a venit”, a spus Havertz la BT Sport, potrivit bbc.com.

 

Recomandări
  • N’Golo Kante, jucătorul finalei Champions League
  • Kante, printre favoriţii la Balonul de Aur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și