Închide meniul

Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Deschamps a efectuat două schimbări în minutul 41 al finalei Campionatului Mondial: „Asta nu e o umilinţă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 decembrie 2022, 21:49

Reclamă
Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Deschamps a efectuat două schimbări în minutul 41 al finalei Campionatului Mondial: Asta nu e o umilinţă!”

Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Deschamps a efectuat două schimbări în minutul 41 al finalei Campionatului Mondial

Nicolae Dică, în timpul unui meci/hepta

Nicolae Dică a vorbit despre cele două schimbări pe care Didier Deschamps le-a efectuat în minutul 41 al finalei Argentina – Franța, scor 3-3 (4-2 d.l.d).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 41, din finala Campionatului Mondial, când Argentina conducea cu scorul de 2-0, Deschamps i-a înlocuit pe Giroud și Dembele cu Thuram și Kolo Muani.

Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Deschamps a efectuat două schimbări în minutul 41 al finalei Campionatului Mondial

Fostul antrenor de la FCSB consideră că, prin schimbările timpurii efectuate, Deschamps a dorit să le ofere un ritm de joc cât mai rapid fotbaliștilor pe care plănuia să-i trimită în teren, la începutul reprizei a doua.

„Probabil că Deschamps a vrut să le dea fotbaliştilor care intrau un ritm de joc cât mai rapid. Jucătorii respectivi au mai prins 7-8 minute în teren, apoi a venit pauza, a urmat încălzirea, dar asta nu e o umilinţă. Tu, ca jucător, trebuie să te pui în pielea antrenorului, e doar o schimbare tactică, nu vrea nimeni să te umilească.

Am văzut că jucătorii erau supăraţi, dar nu am văzut nicio reacţie negativă. În acelaşi timp, am văzut jucători în Liga 1 care au dat cu pumnii prin bănci, chiar acum în weekend, s-au dus supăraţi la vestiare, iar Giroud, care e campion mondial, n-a avut nicio reacţie negativă”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ce a declarat Deschamps, la finalul Argentina – Franța

„Am pus mult suflet şi energie pentru a reveni în acest meci, iar când revii de nicăieri şi îţi scapă titlul, atunci este şi mai greu de digerat. Dar trebuie să acceptăm.

La 2-0, dacă îl primeşti şi pe al treilea nu mai este nimic de zis. Dar noi nu am făcut ce a trebuit practic o oră. Apoi, multă calitate, curaj şi energie. Dar când şansa nu este până la final şi nu am fost departe, atunci doare. Dar trebuie să felicit această echipă a Argentinei pentru acest titlu”, a declarat Deschamps, pentru postul TF1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și