Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu a marcat din nou în Arabia Saudită! Reuşită din lovitură liberă pentru căpitanul naţionalei României

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 22:01

Reclamă
Nicolae Stanciu a marcat din nou în Arabia Saudită! Reuşită din lovitură liberă pentru căpitanul naţionalei României

Nicolae Stanciu a marcat din nou în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu, după ce a înscris pentru Damac în Cupa Regelui / Twitter Damac

Nicolae Stanciu a marcat din nou în Arabia Saudită! Căpitanul naţionalei României a marcat al doilea gol pentru Damac. Stanciu a deschis scorul în minutul 31 al partidei cu Al-Qaisumah, cu o execuţie de excepţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a marcat din lovitură liberă, aşa cum a înscris şi primul gol în tricoul celor de la Damac, în meciul cu Al-Hilal.

Nicolae Stanciu a marcat din nou în Arabia Saudită

Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul din Cupa Regelui dintre Damac şi Al-Qaisumah. Internaţionalul român are deja două goluri de la transferul în Arabia Saudită, ambele din lovitură liberă.

Elevii lui Cosmin Contra au beneficiat de o lovitură liberă în minutul 31 al duelului cu Al-Qaisumah. Cel care şi-a asumat responsabilitatea a fost căpitanul naţionalei României, Nicolae Stanciu, care a trimis de la marginea careului direct sub bara transversală.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Stanciu nu este la primul gol în tricoul celor de la Damac. Internaţionalul român a mai înscris şi în rezultatul de egalitate obţinut de echipa sa contra celor de la Al-Hilal, formaţie la care evoluează nume precum Neymar, Mitrovic, Koulibaly sau Milinkovic-Savic. Stanciu a înscris atunci tot din lovitură liberă, de la peste 30 de metri, cu o execuţie superbă.

Cum a reuşit Nicolae Stanciu să înscrie un gol fabulos, sub privirile lui Neymar

Internaţionalul român a avut prima reacţie după ce a marcat o „bijuterie” pentru Damac. A dezvăluit că un rol important l-a avut chiar Cosmin Contra, care i-a strigat să tragă la poartă. Între buturile lui Al Hilal era chiar Yassine Bounou, marocanul care a obţinut rezultate de senzaţie cu Sevilla.

„A fost bine pentru echipă pentru că multă lume nu se aștepta la un rezultat pozitiv având în vedere că Al Hilal e cea mai bună echipă din Arabia, dar am mai jucat împotriva lui Neymar sau a altor jucător de la ei, deci pentru mine n-a fost nimic special.

Reclamă

Împotriva lui Milikovic-Savic și a Mitrovic am jucat deja la națională, iar împotriva lui Neymar am jucat în grupele Champions League, când el era la PSG, iar eu eram la Anderlecht.

Te gândești că e altceva. Atunci n-am fost mult timp implicat în acel meci din UCL, am intrat puțin, dar să vezi asemenea jucători aici în Arabia e ceva. Atât pentru mine, cât și pentru colegi. Pentru toată lumea din Arabia.

(n.r. – despre gol) M-au felicitat toți și chiar mister înainte să execut mi-a zis să trag la poartă, să dau cu pământul, să ia pământul în fața portarului și chiar așa am dat și mă bucur că am marcat, chiar dacă m-a ajutat și portarul, nu mai contează, e un punct mare!

Chiar înainte, când a fost lovitura liberă, mister Contra mi-a strigat de pe margine să dau așa. L-am auzit pentru că fanii nu fac chiar atât de mare gălăgie. Am jucat acasă, dar toți de pe aici țin cu echipele mari. Majoritatea au venit pentru Al Hilal”, a declarat Nicolae Stanciu pentru fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și