Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, decisiv în Shanghai – Wuhan 0-1! Internaționalul român are cifre senzaționale în China

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 15:44

Nicolae Stanciu, decisiv în Shanghai – Wuhan 0-1! Internaționalul român are cifre senzaționale în China

Nicolae Stanciu, savuros după ce a fost din nou decisiv pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru Wuhan Three Towns / Profimedia

Nicolae Stanciu a fost decisiv în Shanghai – Wuhan 0-1. Internaționalul român de 29 de ani a executat perfect cornerul din care echipa sa a marcat golul victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul este de neoprit în campionatul Chinei. Stanciu nu doar că oferă pase de gol, dar marchează și pe bandă rulantă. Cifrele sale sunt senzaționale: 7 assist-uri și 6 goluri în 10 meciuri!

Nicolae Stanciu, decisiv în Shanghai – Wuhan 0-1

Azi, Stanciu a lovit din nou! În minutul 5 al partidei cu Shanghai, Nicolae Stanciu a centrat perfect din corner. Balonul a ajuns la Liu Yiming care a marcat din a doua încercare.

View this post on Instagram


A post shared by Wuhan Three Towns F.C. (@wuhanthreetownsfc)

Reclamă

În urma acestui succes, Wuhan se menține pe primul loc în China, cu 28 de puncte. Echipa lui Stanciu a înregistrat 9 victorii și o remiză, toate cu internaționalul român pe teren.

Nicolae Stanciu, salariu uriaș în China

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

Reclamă 4 / 0/3

500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul. Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a dezvăluit de ce a ales să se transfere în China

Nicolae Stanciu a explicat de ce a ales să se transfere la Wuhan. Liniştit de Edi Iordănescu că nu se pune problema să piardă echipa naţională, Stanciu a spus că transferul la în China reprezintă o provocare mare pentru el.

Nicolae Stanciu a dezvăluit că transferul la Wuhan este un pas în faţă în cariera sa. Internaţional român a explicat şi ce a stat la baza deciziei sale de a pleca în China.  

”Este o nouă provocare în viața mea. Am așteptat un transfer, pentru că am muncit enorm în acești ani. Consider că fotbalul trebuie tratat cu mare respect și seriozitate ca să poți să faci performanță!  Asta am făcut eu și voi face toată viața”, a spus Nicolae Stanciu pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, decisiv în Shanghai – Wuhan 0-1
  • Internaționalul român are cifre senzaționale în China

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și