Închide meniul

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!”. Antrenorul Slaviei Praga a dat cărțile pe față: „Ne lipsesc pasele lui!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 noiembrie 2022, 20:26

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!. Antrenorul Slaviei Praga a dat cărțile pe față: „Ne lipsesc pasele lui!

Motivul pentru care Nicolae Stanciu nu poate reveni la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, în tricoul Slaviei Praga/ Profimedia

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!”, a fost anunțul făcut de Jindrick Trpisovsky. Antrenorul de la Slavia Praga a dezvăluit că încă îi lipsesc pasele mijlocașului român, la mai bine de 8 luni de când acesta s-a despărțit de vicecampioana Cehiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a plecat de la Slavia Praga în martie, după aproape doi ani petrecuți la echipa pregătită de Jindrick Trpisovsky.

„Ne e dor de Nicolae Stanciu!”. Antrenorul Slaviei Praga a dat cărțile pe față

Stanciu și-a lăsat amprenta la Slavia, contribuind la două titluri de campioană a Cehiei, în 2020 și 2021. În sezonul precedent, fără internaționalul român, Slavia a pierdut titlul în fața Viktoriei Plzen.

Jindrick Trpisovsky a recunoscut că îi este dor de pasele decisive pe care le oferea Nicolae Stanciu.

„Știm cât de mult îi ducem lipsa, mi-a plăcut mult de el. Încă nu am găsit un înlocuitor, iar jucătorii noștri ofensivi suferă din această cauză.

Reclamă

Chiar dacă am înscris multe goluri și ne-am creat un număr mare de ocazii, ne lipsește modul în care reușea să facă diferența cu pasele sale. Putea crea ocazii din nimic”, a spus Jindrick Trpisovsky, potrivit sportyzive.cz.

Stanciu a marcat 25 de goluri și a expediat 28 de assist-uri în tricoul Slaviei, în 111 meciuri.

În prezent, Nicolae Stanciu joacă în China, la Wuhan Three Towns. Mijlocașul de 29 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Stanciu are contract cu Wuhan până în 2024. În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre un posibil transfer al mijlocașului la CFR Cluj.

Nicolae Stanciu nu ajunge la CFR Cluj!

În cele din urmă, Nicolae Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunţat care este motivul pentru care internaţionalul român a ieşit din orice discuţii legate de campioana din Liga 1.

Neluţu Varga spera să îl aducă sub formă de împrumut pe Stanciu, dar chinezii de la Wuhan Tree Towns nu vor să audă. Evoluţiile din acest sezon i-au convins pe chinezi, care cer o sumă de bani pentru transferul românului.

Astfel, ţinând cont că Varga voia să îi ofere un salariu anual de 500.000 de euro, suma totală investită în Stanciu ar fi una prea mare pentru echipa lui Dan Petrescu. Balaj nu vrea să aducă clubul într-un dezechilibru financiar.

„Stanciu este un jucător pe care orice club din România și l-ar dori, doar că din informațiile noastre are un contract foarte bun acolo unde este. Clubul este mulțumit de prestațiile lui și în niciun caz nu ar fi cedat fără anumite costuri. Din acest punct de vedere, dacă vorbim de CFR Cluj, Stanciu nu va ajunge la noi.

Dacă vorbim de optimizarea de care tot discutam, nu putem să o facem în situația în care ne-am asuma asemenea costuri financiare. Să ne înțelegem, nu că nu ar putea finanțatorul echipei să-l aducă pe Nicolae Stanciu, dar noi trebuie să respectăm un plan financiar pe care ni l-am asumat dacă vrem să însănătoșim clubul. În acest moment, Stanciu este în afara discuției”, a spus Balaj, citat de sport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și