Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, gol spectaculos în China! Românul aştepta din decembrie să marcheze din nou pentru Wuhan Three Towns

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 17:05

Reclamă
Nicolae Stanciu, gol spectaculos în China! Românul aştepta din decembrie să marcheze din nou pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, primul gol din acest an la echipa de club

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Profimedia

Nicolae Stanciu, gol spectaculos în China. Wuhan Three Towns a câştigat cu 4-2 duelul din etapa cu numărul 21 a campionatului, internaţionalul român fiind cel care a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu a înscris în minutul 12 şi a marcat primul gol din 2023 pentru formaţia din China. Ultimul gol în tricoul lui Wuhan Three Towns pe 27 decembrie 2022.

Nicolae Stanciu, gol spectaculos în China

Nicolae Stanciu a contribuit la succesul echipei sale din etapa cu numărul 21 a campionatului chinez. Wuhan Three Towns s-a impus cu 4-2 în faţa celor de la Henan Songshan Longmen şi a ajuns pe locul 5 în clasament, cu 33 de puncte.

Stanciu a deschis scorul în minutul 12 al partidei, internaţionalul român fiind la primul gol pentru Wuhan Three Towns în acest an. El nu mai marcase de pe 27 decembrie 2022, de la meciul câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Zhejiang Professional.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wuhan Three Towns F.C. (@wuhanthreetownsfc)

Tot în acest an, Nicolae Stanciu a mai marcat în meciul din preliminariile EURO 2024 dintre România şi Belarus.

În total, Nicolae Stanciu are 50 de meciuri disputate în tricoul celor de la Wuhan Three Towns, reuşind să înscrie 11 goluri şi să ofere 24 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 5,5 milioane de euro, mijlocaşul român a ajuns la Wuhan Three Towns în martie 2022, atunci când chinezii au plătit 4 milioane de euro pentru aducerea sa de la Slavia Praga. El a câştigat în China titlul şi Supercupa.

Nicolae Stanciu, idol în Cehia. Antrenorul de la Slavia Praga l-ar primi oricând la echipă

Antrenorul celor de la Slavia Praga, Jindrich Trpisovsky, a vorbit despre dorința de a-l antrena, din nou, pe Nicolae Stanciu. Acesta a declarat că s-ar bucura ca românul să revină în orice moment la echipa din Cehia și îl consideră pe acesta un jucător excepțional.

„Cred că Nico are întotdeauna uşa deschisă la Slavia. Bineînţeles, există întotdeauna o dorinţă pe de o parte, dar pe de altă parte este latura economică, despre ce îşi poate permite clubul.

Dar Nico a fost un jucător excepţional, o persoană grozavă. Personal, m-am simţit foarte bine lucrând cu el. În acelaşi timp, simt că ar trebui să existe un jucător în echipă care să fie pe placul oamenilor”, a spus tehnicianul Slaviei Praga, potrivit sportyzive.cz.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și