Închide meniul

Nicolae Stanciu, idol în Cehia. Fotbalistul are ușa deschisă la Slavia Praga

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 17:37

Nicolae Stanciu, idol în Cehia. Fotbalistul are ușa deschisă la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, idol în Cehia

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu, idol în Cehia. Fotbalistul echipei naționale are ușa deschisă la fostul său club, Slavia Praga, potrivit tehnicianului echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a plecat de la echipa din Cehia în 2022, atunci când a semnat cu Wuhan Three Towns, din prima ligă a Chinei. În perioada petrecută la Wuhan, Stanciu a câștigat un titlu și o Supercupă a Chinei.

Nicolae Stanciu, idol în Cehia. Antrenorul de la Slavia Praga l-ar primi oricând la echipă

Antrenorul celor de la Slavia Praga, Jindrich Trpisovsky, a vorbit despre dorința de a-l antrena, din nou, pe Nicolae Stanciu. Acesta a declarat că s-ar bucura ca românul să revină în orice moment la echipa din Cehia și îl consideră pe acesta un jucător excepțional.

„Cred că Nico are întotdeauna uşa deschisă la Slavia. Bineînţeles, există întotdeauna o dorinţă pe de o parte, dar pe de altă parte este latura economică, despre ce îşi poate permite clubul.

Dar Nico a fost un jucător excepţional, o persoană grozavă. Personal, m-am simţit foarte bine lucrând cu el. În acelaşi timp, simt că ar trebui să existe un jucător în echipă care să fie pe placul oamenilor”, a spus tehnicianul Slaviei Praga, potrivit sportyzive.cz.

Reclamă

În perioada petrecută la Slavia Praga, Stanciu a reușit să marcheze 25 de goluri și să ofere 28 de pase decisive în 111 meciuri. De asemenea, acesta a câștigat două titluri de campion al Cehiei și a fost titular în partidele din Liga Campionilor, dar și din Europa League.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga și, în prezent, este legitimat la Wuhan Three Towns. Cele mai multe partide jucate, până în momentul de față, au fost în tricoul celor de la FCSB, echipă pentru care a reușit să marcheze 36 de goluri și să ofere 24 de pase decisive, în 136 de meciuri.

În vara anului 2016, Stanciu a fost vândut de către Gigi Becali la Anderlecht, pentru suma de 9,7 milioane. Acesta a deținut recordul pentru cel mai scump jucător român care a plecat din Liga 1 până în anul 2021, atunci când Dennis Man a plecat la Parma, pentru suma de 13 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, despre fotbalistul-cheie al echipei naționale: „Stanciu este cel mai bun jucător pe care îl are astăzi România”

Anamaria Prodan a vorbit despre fotbalistul-cheie al echipei naționale. Agentul este de părere că, în acest moment, Nicolae Stanciu este liderul României, el fiind cel mai bun fotbalist pe care îl are țara noastră în prezent.

Anamaria Prodan a vorbit în exclusivitate pentru Antena Sport despre fotbalist, dar și despre șansele naționalei de a se califica la Campionatul European din 2024, turneu găzduit de Germania.

„Stanciu este cel mai bun jucator pe care îl are astăzi România. Normal că ne calificăm, (n.r. la Campionatul European din 2024) asta ar fi și culmea, nici nu trebuie să ne mai gândim că nu ne calificăm, că tot ceea ce dăm spre univers, se întoarce. Ne calificăm și fotbalul românesc va fi iarăși acolo unde a fost”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și