Închide meniul

Nicolae Stanciu nu a putut să o ajute pe Slavia Praga. Cehii au remizat cu Midtjylland. Toate rezultatele serii din play-off-ul Ligii!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2020, 20:47

Nicolae Stanciu nu a putut să o ajute pe Slavia Praga. Cehii au remizat cu Midtjylland. Toate rezultatele serii din play-off-ul Ligii!

Nicolae Stanciu va juca în China, la FC Wuhan

Profimediaimages

Mijlocaşul român a avut două ocazii importante de a marca, dar şuturile lui nu au reuşit să-l învingă pe Hansen. Eroul grupării din Praga a fost chiar portarul Ondrej Kolar. Acesta a avut o intervenţie incredibilă în minutul 85, la execuţia lui Erik Sviatchenko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, fără gol în disputa dintre Slavia Praga şi Midtjylland

Stanciu a fost schimbat în primul minut de prelungiri. Disputa s-a terminat fără goluri, iar Slavia nu mai are prima şansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Danezii joacă meciul decisiv miercurea viitoare, pe teren propriu.

Într-un alt meci din play-off-ul Champions League, Maccabi Tel Aviv a părut a fi capabilă să furnizeze surpriza serii. Chiar dacă nu s-a putut baza pe 6 jucători, testaţi pozitiv cu Covid-19, gruparea din Israel a condus-o pe Salzburg. Biton l-a lobat superb pe portarul advers şi a deschis scorul în minutul 9.

Gazdele au condus la pauză, dar nu au putut menţine avantajul de pe tabelă. Szoboszlai a restabilit egalitatea din panalty, în minutul 49, iar la scurt timp distanţă a punctat şi Okugawa (57). Austriecii au câştigat cu 2-1 şi sunt mari favoriţi la îndeplinirea obiectivului.

A fost dramatism şi în Rusia, în meciul dintre Krasnodar şi PAOK. Fosta echipă a lui Răzvan Lucescu a ratat un penalty în minutul 7. Pelkas a executat slab, dar s-a revanşat după o jumătate de oră de joc. Mijlocaşul de 26 de ani a făcut 1-0 din pasa lui Zivkovic. Până la pauză, gazdele au restabilit egalitatea. Claesson (39) a marcat de la punctul cu var. Cabella (70) a reuşit chiar să întoarcă rezultatul, iar Krasnodar are prima şansă la calificare. Returul va fi săptămâna viitoare.

Reclamă

Meciurile rămase de disputat din manşa tur a play-off-ului Champions League:

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și