Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, „dublă” de senzație în China! Două lovituri libere executate magistral de mijlocașul român

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 10:46 / Actualizat: 7 iunie 2022, 13:47

Nicolae Stanciu, „dublă de senzație în China! Două lovituri libere executate magistral de mijlocașul român

Nicolae Stanciu, primul gol în China

Nicolae Stanciu, în tricoul României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu a marcat primele sale două goluri în China, la cea de-a doua apariție pentru Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a executat extraordinar două lovituri libere în meciul cu Guangzhou FC, în etapa a doua din campionatul Chinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu se simte excelent în China. Mijlocașul român a reușit o „dublă” fabuloasă în meciul câștigat categoric de echipa sa, Wuhan Three Towns, contra celor de la Guangzhou FC, scor 6-0.

Nicolae Stanciu, „dublă” fabuloasă în China!

Nicolae Stanciu a reușit două goluri de vis, ambele din lovitură liberă. Românul a avut nevoie numai de 11 minute pentru a deschide scorul în partida cu Guangzhou FC.

Istoria s-a repetat în minutul 76, când Stanciu l-a învins din nou pe portarul advers cu o super-execuție, în vinclu, la colțul lung, și a dus scorul la 5-0.

Reclamă

Davidson, Xie Pengfei, Zhang Xiaobin și Marcao au marcat celelalte goluri pentru Wuhan Three Towns în meciul de azi.

Nota uriașă primită de Nicolae Stanciu la debutul în China

Internaționalul român a fost integralist și în meciul anterior, cu Hebei, câștigată de Wuhan cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a fost folosit pe poziția de mijlocaș central, într-un sistem 4-4-2. Românul nu a contribuit la golurile marcate de echipa lui, dar a avut o evoluție apreciată. Sofascore i-a acordat nota 9.5, cea mai bună dintre toți jucătorii de pe teren.

Stanciu a avut 139 de atingeri, cinci pase cheie, 13 centrări, 19 mingi lungi și două driblinguri reușite. De asemenea, a expediat două șuturi pe spațiul porții și unul pe lângă.

Românul a jucat cu numărul 43 pe spate, după ce a purtat „10” la naționala României și „7” la Slavia Praga.

Ajuns la 28 de ani, Nicolae Stanciu a decis să plece în China, acolo unde se va umple de bani. În jur de 3.000.000 de euro, pe an, va încasa mijlocașul român la Wuhan Three Towns, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță.

500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Slavia Praga a primit 4 milioane de euro în schimbul jucătorului român.

Nicolae Stanciu n-a fost chemat la naționala României

Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna martie. Chinezii au plătit 4 milioane de euro pentru jucătorul român, care evoluase la Slavia Praga în ultimele 3 sezoane.

Stanciu n-a fost convocat de Edi Iordănescu la naționala României pentru meciurile din luna iunie, din Liga Națiunilor. Motivele selecționerului sunt întemeiate, deoarece fostul jucător de la FCSB nu jucase niciun meci oficial în acest an, până la acțiunea „tricolorilor” din Nations League.

Reclamă

Un alt motiv pentru care Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Stanciu este și acela că mijlocașul ar fi nevoit să stea în carantină, aproximativ o lună! Nicolae Stanciu este unul dintre jucătorii pe care echipa națională s-a bazat, în ultimii ani, dar transferul în China a făcut destul de dificilă aducerea lui.

„Nu ştiu, să vedem ce va fi cu Stanciu. Depinde foarte mult de condiţiile de acolo, când joacă. Nicolae e un profesionist, nu poţi să-i conteşti valoarea. Problema este să joace”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Antena Sport, acum o lună.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

 

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, „dublă” de vis în China
  • Bosnia – România (azi, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și