Închide meniul
Video

Bosnia – România 1-0. Edi Iordănescu, fără victorie la echipa naţională! Toate fazele VIDEO sunt AICI. Urmează România – Finlanda, în direct la Antena 1 (11 iunie, 21:45)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2022, 23:58 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:40

Viitor incert pentru George Puşcaş, autor unei duble ratări în Bosnia - România

George Puşcaş, în timpul meciului Bosnia - România / FRF.ro

  • Bosnia şi Herţegovina – România 1-0
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Bosnia – România 1-0. Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională! După eşecul cu Muntenegru, scor 0-2, echipa naţională a fost învinsă şi de Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a fost ghinionistul de serviciu la Zenica. Atacantul a ratat incredibil cu poarta goală şi a irosit o nouă şansă de gol spre finalul primei reprize, când a lovit cu capul, însă a trimis peste poartă.

Smail Prevljak a decis confruntarea, în minutul 68. Florin Niţă a respins mingea, iar balonul a ajuns la atacantul lui Eupen, care a înscris.

Reclamă

Pentru România urmează confruntarea cu Finlanda. Meciul va fi sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, în direct la Antena 1.

Bosnia – România 1-0

Update 23.58: Fluier final la Zenica! Bosnia – România 1-0. 

Reclamă

Update 23.55: Alexandru Cicâldău a bătut o lovitură liberă, însă mingea a ajuns la portarul Sehic.

Update 23.32: Bosnia – România 1-0. GOL! Smail Prevljak a deschis scorul. Florin Niţă a respins mingea, iar balonul a ajuns la atacantul lui Eupen, care a înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.29: Bosnia a marcat, însă reuşita a fost anulată după ce Florin Niţă a fost faultat!

Update 23.17: Răzvan Marin a trimis cu mult peste poartă!

Update 23.08: Edin Dzeko, căpitanul Bosniei, a fost schimbat. Miralem Pjanic a intrat pe teren şi este noul căpitan.

Update 23.08: A început repriza secundă!

Update 22.51: S-a încheiat prima repriză!

Update 22.49: Ocazie România! Andrei Burcă a lovit bara!

Reclamă

Update 22.47: Ocazie Bosnia şi Herţegovina! Florin Niţă a avut o paradă excelentă!

Update 22.41: Dublă ocazie România! George Puşcaş, cu capul, şi Andrei Burcă au ratat şansa de a deschide scorul!

Update 22.23: Ocazie uriaşă România! George Puşcaş a rămas cu poarta goală, însă nu a reuşit să înscrie!

Update 22.10: Ocazie România! Răzvan Marin a încercat un şut pe spaţiul porţii, însă mingea a trecut cu mult peste!

Update 22.10: Vlad Chiricheş a fost la un pas de o nouă gafă! Căpitanul naţionalei a pierdut uşor mingea, în duelul cu un adversar.

Update 22.05: A început Bosnia – România!

Update 22.03: „Tricolorii” cântă imnul României.

Update 21.45: Startul meciului Bosnia – România a fost amânat câteva minute din cauza unei furtuni. Se aşteaptă prognoza de la UEFA pentru a se da drumul la meci. Aceasta este procedura forului european.

Update 21.00: Imagini din vestiarul României cu doar 45 de minute înainte de duelul cu Bosnia şi Herţegovina.

Update 20.18: Echipa de start a României este următoarea:

ROMÂNIA: 1. Niță – 4. Manea, 17. Rus, 6. Chiricheș, 15 Burcă, 3. Camora – 14. M. Marin, 8. Cicâldău, 18. R. Marin – 10. Maxim – 9. Pușcaș

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 2. Rațiu, 5. Crețu, 7. Alibec, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 19. Tănase, 20. Hanca, 21. Popescu, 22. Sorescu, 23. Ivan

Update 20.10: Echipa naţională a ajuns la stadionul din Zenica.

Selecționer: Edward Iordănescu

Update 19:30: Imagini incredibile în Bosnia. Scaunele de pe banca de rezerve pe care vor sta tricolorii şi Edi Iordănescu sunt rupte. Imaginile au fost surprinse cu aproximativ 2 ore înainte de marele meci, transmis în direct de Antena 1 şi Antena Play, dar şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro, de la 21.45. Detalii AICI.

Update 18:30: „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au efectuat un antrenament chiar înainte de Bosnia – România, meciul transmis în direct de Antena 1. Internaţionalii români s-au pregătit timp de 30 de minute înaintea duelului din această seară. Detalii AICI!

Update 17.30: Vlad Chiricheş ar putea pleca de la naţionala României direct la Galatasaray. Căpitanul reprezentativei tricolore este tot mai aproape de un transfer la gruparea Cim Bom. Ar putea fi coechipier şi la echipa de club cu Alexandru Cicâldău. Detalii AICI.

Update 16.30: Gigi Becali are încredere în naționala lui Edi Iordănescu numai cu Octavian Popescu în teren. Patronul FCSB i-a transmis un nou mesaj lui Edi Iordănescu, înaintea meciului Bosnia – România. Partida poate fi urmărită în exclusivitate la Antena 1, astăzi, de la ora 21:45. Detalii AICI.

Update 15.30: Ionuț Nedelcearu nici nu vrea să audă de retragerea de la națională. Fundașul de la Crotone, dorit de Gigi Becali la FCSB, a avut un mesaj superb referitor la prima reprezentativă, spunând că va pune umărul de fiecare dată când va avea ocazia. Detalii AICI.

Update 14.30: Mircea Lucescu, înainte de duelul Bosnia – România (21:45, Antena 1): „Trebuie să ne gândim cum obţin performanţe marile echipe ale Europei”. Detalii AICI.

Update 13.30: Edi Iordănescu a anunţat lotul pe care va miza în meciul Bosnia – România. 4 schimbări față de partida cu Muntenegru. Detalii AICI.

Update 12.50: Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu! Nou mesaj înaintea meciului Bosnia – România. Detalii AICI.

Update 12.00: Florin Gardoş sare în apărarea lui Vlad Chiricheş, după gafele de la echipa naţională: „Mă apucă nervii! Mi se pare că se exagerează”. Detalii AICI.

Update 11.00: Ioan Ovidiu Sabău ştie unde a greşit Edi Iordănescu: „Rolul selecționerului e în primul rând să știe să motiveze jucătorii”. Detalii AICI.

Update 10.00: Edi Iordănescu, mesaj pentru FCSB după accidentarea gravă suferită de Iulian Cristea: „Cred că așa e normal”. De ce l-a luat în Bosnia pe fundaș. Detalii AICI.

Edi Iordănescu a anunţat schimbări masive în prima echipă a României. Selecţionerul a dezvăluit planurile sale într-un interviu acordat în exclusivitate acordat Antena Sport.

La primul meci transmis de Antena 1, Edi Iordănescu caută şi prima victorie ca selecţioner. Cu Iordănescu Jr. pe bancă, România a pierdut amicalul cu Grecia, scor 0-1, primul meci din Nations League cu Muntenegru, scor 0-2, şi a remizat în amicalul cu Israel, scor 2-2.

Bine nu suntem! Trebuie să acceptăm realitatea, să o confruntăm, să ne înțelegem problemele, să încercăm să ne îmbunătățim, să corectăm ce nu e bine. Sunt multe lucruri care nu sunt bune. Nu puteam să trecem la pregătirea următorului joc dacă nu trăgeam niște concluzii clare şi dure. Trebuie să ne corectăm gândirea, să ne îmbunătățim gândirea.

Așteptați-vă la schimbări! Îmi doresc să fim cât mai inspirați. Nu avem un istoric fericit cu jocurile astea din 3 în 3 zile. E clar că jucătorii care au fost în teren sunt semnificativ mai afectați decât cei care nu au intrat. Trebuie să aducem puțină energie. Contează fiecare joc foarte tare, fiecare rezultat, dar mă repet. Punctele din campania de european vor duce echipa la european și nu cele de acum.

Aștept o altă personalitate de joc! Așteptați-vă însă la un joc din nou foarte greu, semnificativ mai greu decât ce am avut în primul joc. Dar eu spun că, indiferent ce se va întâmplă, viața echipei naționale merge înainte cu putere.

Eu am venit și știu unde am intrat, mi-am asumat, sunt pregătit pentru asta. Nu schimbă cu nimic încrederea mea în juc și puterea mea de lcuru și optimismul meu indiferent de ce se va întâmplă cu Bosnia”, a spus Edi Iordănescu într-un interviu acordat în exclusivitate Antena Sport.

Video cu interviul exclusiv acordat de Edi Iordănescu pentru Antena Sport

Alexandru Cicâldău, promisiune pentru suporteri înaintea partidei cu Bosnia

Alexandru Cicâldău a avut o promisiune pentru suporteri înainte de Bosnia – România. Mijlocaşul speră ca „tricolorii” să se revanşeze după eşecul cu Muntenegru, scor 0-2, şi să aibă prestaţii cât mai bune în viitoarele meciuri.

(n.r. – despre eşecul cu Muntenegru) A fost un meci greu de digerat, dar pe care l-am uitat și ar trebui să îl uităm cât mai repede. Bosnia are o echipa foarte bună, cu joc de calitate, practică un joc bun.

(n.r. – despre meciul cu Bosnia şi Herţegovina) Ne va aștepta un meci greu, de luptă, din care sperăm să luăm cele trei puncte. Nu știu eu dacă voi juca sau nu. Atât timp cât voi juca, o să dau totul. Atât eu cât și colegii mei vrem să schimbăm față actuală a echipei naționale.

Sper că fanii să ne susțină. Înțelegem supărarea României până la urmă, pentru că nu am făcut un joc bun. Dar sperăm să schimbăm fața echipei naționale. Sunt aici la naţională, mai am 3 meciuri foarte grele şi vreau să fac tot ce ține de mine pentru a ieși bine din aceste 3 meciuri”, a declarat Alexandru Cicâldău, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Video cu interviul în exclusivitate acordat de Alexandru Cicâldău

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu va fi specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Meciurile cu Bosnia şi Finlanda vor fi transmise de Antena 1, pe 7 iunie, respectiv 11 iunie, de la 21.45.

Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei. Primele două apariții vor fi la cele două meciuri transmise de Antena 1 în luna iunie – marți 7 iunie, ora 21.45, Bosnia – România și sâmbătă 11 iunie, ora 21.45, România – Finlanda, meci eveniment care marchează 100 de ani de la primul joc al României, pe 8 iunie 1922, 2-1 la Belgrad.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina, iar la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

E foarte greu de exprimat în cuvinte, dar a îmbrăca tricoul echipei naționale a fost cea mai mare onoare și o mare responsabilitate să am posibilitatea de a reprezenta toți românii prin acest sport foarte frumos. Sper că am facut-o cu cinste, sper că v-ați bucurat! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine la fiecare meci și sper să fiți în continuare alături de echipa națională„, a declarat Adrian Mutu.

Cum poate ajunge România la Euro 2024 prin Nations League

În primul rând, tragerea la sorți a preliminariilor viitoarei ediții a Europeanului, găzduit peste 2 ani de Germania, va avea la bază ierarhia din Liga Națiunilor. Pe 9 octombrie 2022, la Frankfurt, naționalele europene vor fi împărțite în urne în funcție de aceste rezultate.

Apoi, Liga Națiunilor oferă o a doua șansă pentru prezența la EURO. 20 de echipe (primele două clasate în grupe) se vor califica la turneul final în urma preliminariilor, iar alte 12 selecționate își vor câștiga din Liga Națiunilor locul într-un play-off care decide alte 3 calificate.

Locurile în play-off sunt alocate câștigătoarelor de grupă din Ligile A, B și C, dacă acestea nu sunt deja calificate din preliminarii. Cea mai bună câștigătoare din Liga D merge și ea la baraj dacă o câștigătoare din ligile superioare e deja calificată la EURO.

La fel și cel mai bine clasate selecționate din competiție în cazul în care mai multe câștigătoare de grupă din Nations League au deja biletele pentru EURO.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”