Închide meniul
Video

Nicolae Stanciu rămâne în China, la Wuhan Three Towns: „E erou acolo! A avut oferte din Europa, dar nicio echipă nu-i poate plăti salariul de acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2023, 20:34

Nicolae Stanciu pleacă de la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, în tricoul naţionalei României / Profimedia

Nicolae Stanciu rămâne în China, la Wuhan Three Towns. Anunţul a fost făcut de Anamaria Prodan. Nicolae Stanciu a avut un sezon fantastic în China şi a reuşit să marcheze de 10 ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Stanciu a fost cumpărat de la Slavia Praga cu suma de 3.600.000 de euro. Stanciu a mai jucat la Slavia Praga între iulie 2019 şi martie 2022, timp în care a înscris 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive în 111 meciuri.

Nicolae Stanciu rămâne în China, la Wuhan Three Towns

În China, Stanciu are un salariu de 2.500.000 de euro pe an, la care se adaugă bonusuri de performanţă. Anamaria Prodan a spus că Stanciu nu va pleca din China.

„Stanciu rămâne în China. A avut oferte din Europa, da. La 30 de ani te gândeşti să îţi asiguri cumva familia. Salariul pe care îl are Stanciu acolo nu-l poate acoperi nicio echipă din Europa. În China, Stanciu este erou. Şi copiii sunt acolo, şi soţia este acolo, s-au acomodat”, a spus Anamaria Prodan.

Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos ]n România – Belarus 2-1

Nicolae Stanciu a avut evoluţii bune şi la echipa naţională. De altfel, acesta a marcat un gol de senzaţie îmn partida cu Belarus. Acesta este aşteptat să conducă România din teren şi în meciurile din iunie, cu Kosovo şi Elveţia. Kosovo – România va fi pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Edi Iordănescu, cu gândul la EURO 2024

Edi Iordănescu a văzut Elveţia la Mondialul din Qatar şi speră că va conduce naţionala către Europeanul din Germania, ce va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

„Cu ocazia Sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiți și să aibă parte în noul an de tot ce își doresc! Sărbători liniștite, sănătate și să privească înainte cu încredere, să avem cu toții un an 2023 așa cum ni-l dorim!

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul meu pentru suporterii echipei naționale este unul de unitate și speranță. Să fim mai uniți ca oricând și să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România și sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificați la Campionatul European! Ca să reușim, trebuie să credem și să fim uniți. Dacă vom face asta, vom birui!

Jucătorilor de la echipa națională le amintesc faptul că au datoria de a da totul șiu de a crede că putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO și să facem românii mândri după atâția ani! Haideți să facenm din 2023 anul nostru! Să facem România fericită! La mulți ani, români!”, a transmis Edi Iordănescu, conform FRF.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și