Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu, reușită superbă în Arabia Saudită! Și-a salvat echipa în duelul cu Al-Ahli

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 23:27

Nicolae Stanciu, reușită superbă în Arabia Saudită! Și-a salvat echipa în duelul cu Al-Ahli

Nicolae Stanciu, reușită superbă în Arabia Saudită!

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci pentru Damac / Profimedia

Nicolae Stanciu, reușită superbă în Arabia Saudită! Jucătorul echipei naționale și-a salvat echipa în partida dintre Damac și Al-Ahli, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, mijlocașul a arătat, din nou, că este într-o mare formă. Stanciu este pregătit pentru ultimele două meciuri ale echipei naționale, din preliminariile pentru EURO 2024. Primul meci al „tricolorilor” din luna noiembrie este împotriva selecționatei din Israel, pe 18 noiembrie, de la 21:45. A doua partidă, dar și ultima din campania de calificare, va fi cu Elveția, pe Arena Națională, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45 și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Nicolae Stanciu, reușită superbă în Arabia Saudită! Imagini senzaționale din meciul lui Damac

Partida cu Al-Ahli a început cum nu se putea mai rău pentru echipa pregătită de Cosmin Contra. Elevii acestuia au încasat primul gol în minutul 10. Atunci, Mahrez, fostul jucător de la Manchester City, i-a pasat excelent lui Hindi, care a marcat fără probleme în poarta lui Damac.

În minutul 30, elevii lui Cosmin Contra au avut un gol anulat. Totuși, în finalul primei reprize, tot cei de la Al-Ahli au înscris, prin Alnabit.

Cei de la Damac au revenit în minutul 73, atunci când Chafai a redus din diferență. Dramatismul a atins cote maxime în prelungirile partidei, atunci când Nicolae Stanciu a marcat golul egalizator, în minutul 90+1. După o cursă senzațională a unui coleg, jucătorul echipei naționale a primit mingea în interiorul careului și l-a învins, cu un șut superb, pe Edouard Mendy, fostul portar al celor de la Chelsea.

Reclamă

După acest gol, Nicolae Stanciu a ajuns la 3 reușite în tricoul celor de la Damac. De asemenea, în cele 11 partide jucate până în momentul de față, mijlocașul a oferit și 3 pase decisive pentru formația din Arabia Saudită.

După prestația din meciul cu Al-Ahli, jucătorul de 30 de ani a primit nota de 7,8 din partea specialiștilor de la sofascore.ro și a fost desemnat omul meciului. Din tabăra oaspeților, jucătorul remarcat  fost Mahrez, care a primit nota de 7,4.

Reclamă 4 / 0/3

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo

După meciul de pe terenul lui Al-Nassr, Nicolae Stanciu a postat pe contul său de Instagram 10 poze cu cei mai importanţi adversari pe care i-a întâlnit în carieră.

Căpitanul naţionalei României a completat astfel lista, după ce l-a întâlnit şi pe Cristiano Ronaldo. Dtanciu a posta 10 fotografii din meciuri în care îi are ca adversari pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Robert Lewandowski, Javier Zanetti, Sergio Ramos, Dani Alves, Frank Lampard şi Marco Reus.

„Ca orice copil n-am putut decât să visez că voi putea să fiu pe acelaşi teren cu cr mai mari jucători din lume şi să joc împotriva lor.

Nu e un secret pentru asta, oricine poate avea succes dacă munceşte din greu, e disciplinat şi obsedat să facă totul pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Acum lista mea e completă.

P.S. A fost greu să aleg aceste 10 poze”, a scris Nicolae Stanciu, pe contul său de Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și