Închide meniul

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo: „Nu e un secret”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 octombrie 2023, 11:40

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo: „Nu e un secret

Lista lui Nicolae Stanciu e completă

Nicolae Stanciu şi Cristiano Ronaldo / Nicolae Stanciu Instagram

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo. Damac, echipa la care evoluează căpitanul naţionalei României a jucat sâmbătă seară contra celor de la Al-Nassr, formaţia la care evoluează Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr s-a impus cu 2-1, dar Nicolae Stanciu a fost desemnat omul meciului, el pasând decisiv la golul marcat de echipa pregătită de Cosmin Contra.

Lista lui Nicolae Stanciu e completă, după ce l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo

După meciul de pe terenul lui Al-Nassr, Nicolae Stanciu a postat pe contul său de Instagram 10 poze cu cei mai importanţi adversari pe care i-a întâlnit în carieră.

Căpitanul naţionalei României a completat astfel lista, după ce l-a întâlnit şi pe Cristiano Ronaldo. Dtanciu a posta 10 fotografii din meciuri în care îi are ca adversari pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Robert Lewandowski, Javier Zanetti, Sergio Ramos, Dani Alves, Frank Lampard şi Marco Reus.

„Ca orice copil n-am putut decât să visez că voi putea să fiu pe acelaşi teren cu cr mai mari jucători din lume şi să joc împotriva lor.

Reclamă

Nu e un secret pentru asta, oricine poate avea succes dacă munceşte din greu, e disciplinat şi obsedat să facă totul pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Acum lista mea e completă.

P.S. A fost greu să aleg aceste 10 poze”, a scris Nicolae Stanciu, pe contul său de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by NaeStanciu (@nicolaestanciu_7)

Nicolae Stanciu, omul meciului în Al-Nassr – Damac 2-1. Ce notă a primit jucătorul echipei naționale

În minutul 45+2 al duelului dintre echipa lui Cristiano Ronaldo și cea a lui Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, N’Koudou a deschis scorul pentru cei de la Damac.

Atacantul din Camerun a pornit într-o cursă senzațională, după ce Nicolae Stanciu i-a trimis mingea perfect, de la mare distanță.

Chiar dacă au intrat la pauză în avantaj, cei de la Damac nu au reușit să rămână la conducerea partidei pentru mult timp. În minutul 52, gazdele au punctat prin Anderson Talisca și astfel, au restabilit egalitatea.

Scorul final al duelului a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, care a înscris superb, dintr-o lovitură liberă, în poarta apărată de Moustapha Zeghba.

După prestația din partida cu Al-Nassr, Nicolae Stanciu a primit nota de 8,1 din partea specialiștilor de la sofascore.ro, iar, astfel, a fost desemnat omul meciului.

Cel mai bun jucător din tabăra celor de la Al-Nassr a fost Alex Telles, care a fost notat cu 7,6, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit nota 7,5.

Reclamă

Pentru echipa pregătită de Cosmin Contra urmează partida cu Al Akhdood, care va avea loc pe data de 26 octombrie, de la ora 18:00. La viitoarea adversară a celor de la Damac sunt legitimați Florin Tănase și Andrei Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și