Închide meniul
EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, ridicat în slăvi după ce a câştigat titlul în China. „E de departe numărul 1. Merită să se întoarcă în Europa”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2022, 15:37

Nicolae Stanciu, ridicat în slăvi după ce a câştigat titlul în China. „E de departe numărul 1. Merită să se întoarcă în Europa

Nicolae Stanciu, ridicat în slăvi după ce a câştigat titlul în China

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci

Nicolae Stanciu a fost ridicat în slăvi de Anamaria Prodan după ce a câştigat titlul în China, alături de nou-promovata Wuhan Three Towns. A fost al şaselea titlu din cariera internaţionalului de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu are două titluri în Liga 1, un campionat cu Anderlecht, două cu Slavia Praga şi unul, acum, în China. Pentru Wuhan Three Towns, el a marcat în acest sezon 10 goluri, trecându-şi în cont şi 12 assist-uri.

Nicolae Stanciu, ridicat în slăvi după ce a câştigat titlul în China

„E singurul fotbalist care ia titlul cu toate echipele la care ajunge. Este un profesionist desăvârşit. Merită cu vârf şi îndesat ce i se întâmplă în viaţă, pentru că a muncit.

A renunţat la toate plăcerile vieţii. E de departe numărul 1. Merită să se întoarcă în Europa şi să sclipească, Stanciu a sclipit oriunde a fost, de copil”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Sport.

Nicolae Stanciu, campion în China

Nicolae Stanciu a devenit campion al Chinei cu Wuhan Three Towns, vineri, după ce adversara Tianjin Jinmen Tigers a declarat forfait pentru meciul din ultima etapă a Superligii (CSL).

Reclamă

Cele două echipe trebuiau să se înfrunte sâmbătă, dar clubul din Tianjin a anunţat că nu poate disputa meciul din ”motive de sănătate a jucătorilor” (infectaţi cu Covid-19).

Wuhan Three Towns, nou-promovată în Superligă, a câştigat titlul la golaveraj (cinci goluri în plus) în faţa rivalei Shandong Taishan (78 de puncte fiecare), care nu va juca nici ea în ultima etapă, adversara Beijing Guoan anunţând forfait din aceleaşi motive ca Tianjin Jinmen Tigers.

Wuhan Three Towns venea după două promovări consecutive, câştigând anterior titlurile de campioană a Ligii a II-a (2020) şi a Ligii I (2021), înainte a promova în Superligă.

Reclamă 4 / 0/3

Wuhan Three Towns dă şi golgheterul campionatului, brazilianul Marcao, cu 27 de goluri.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, campion în patru ţări diferite
  • Stanciu a marcat 10 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și