Închide meniul

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023! Damac, învinsă de echipa lui Alin Toşca

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 23:43

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023! Damac, învinsă de echipa lui Alin Toşca

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci la Damac/ Twitter

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au suferit o înfrângere, în ultima etapă din 2023. Damac, echipa celor doi români, a pierdut duelul cu Al Riyadh, echipă la care evoluează Alin Toşca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damac a încheiat seria fabuloasă de şapte meciuri consecutive fără înfrângere, în prima ligă din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023

Al Riyadh a învins-o la limită pe Damac, în duelul din etapa a 19-a din campionatul Arabiei Saudite. Trupa lui Alin Toşca s-a impus cu 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Gray, în minutul 51.

Nicolae Stanciu a fost integralist pentru Damac, echipă care a obţinut cinci victorii consecutive, până la eşecul cu Al Riyadh.

Damac rămâne pe locul cinci în Arabia Saudită, cu 30 de puncte, acumulate după 19 etape disputate. Trupa pregătită de Cosmin Contra poate pica chiar pe locul şapte, în cazul în care Al-Ittihad şi Al Fateh îşi vor câştiga partidele din această rundă.

Reclamă

De cealaltă parte, Al Riyadh s-a depărtat, pentru moment, de zona roşie a clasamentului, urcând pe locul 13, cu 19 puncte acumulate. Alin Toşca a fost rezervă neutilizată în duelul câştigat cu Damac.

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Cosmin Contra a vorbit despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Antrenorul lui Damac, care se duelează săptămânal cu mai multe staruri de top în campionatul din Arabia Saudită, a dezvăluit cum abordează astfel de partide.

Cosmin Contra a dezvăluit cum este să ai adversari de calibrul lui Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema. După ce starul portughez a semnat în urmă cu un an cu Al Nassr, mai mulţi jucători de top au părăsit Europa pentru a semna cu formaţii din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

„Ca antrenor, încerci să-ți faci treaba cât de bine poți. Trebuie să fac echipa mai bună, să am jucători mai buni și să dau rezultate decente. Acesta este motivul pentru care lucrez în fiecare zi. Există o revoluție care are loc în liga saudită chiar acum, este din ce în ce mai greu împotriva fiecărui adversar. Toate sunt mai bune dintr-o dată. Este o mare provocare.

Nu-i poți trata pe Ronaldo, Benzema sau pe celelalte vedete ca pe niște adversari normali, pentru că nu sunt. Sunt campioni și jucători care pot face diferența în orice moment al meciului.

Când joci la echipe mari treaba ta este mai ușoară dintr-un anumit punct de vedere. Jucătorii tăi sunt deja ultra-motivați, vor să facă ceva remarcabil și să obțină un rezultat. Nu trebuie să îi ambiționezi foarte multe pentru că o au deja. Trebuie să te miști tactic, să încerci să-i surprinzi chiar și pe cei care par greu de surprins. Fiecare echipă are o slăbiciune, trebuie să o găsești și să încerci să o exploatezi în favoarea ta. Asta e distracția”, a declarat Cosmin Contra, potrivit arabnews.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și