Închide meniul

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema: „Nu îi poţi trata ca pe nişte adversari normali”

Alex Masgras Publicat: 6 decembrie 2023, 14:28

Reclamă
Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema: „Nu îi poţi trata ca pe nişte adversari normali

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a vorbit despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Antrenorul lui Damac, care se duelează săptămânal cu mai multe staruri de top în campionatul din Arabia Saudită, a dezvăluit cum abordează astfel de partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema pot fi urmăriţi în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în exclusivitate în AntenaPLAY.

Cosmin Contra, despre duelurile cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Cosmin Contra a dezvăluit cum este să ai adversari de calibrul lui Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema. După ce starul portughez a semnat în urmă cu un an cu Al Nassr, mai mulţi jucători de top au părăsit Europa pentru a semna cu formaţii din Arabia Saudită.

Fostul selecţioner al României a dezvăluit şi faptul că este mai uşor să pregătească meciurile împotriva unor echipe de top, deoarece jucătorii săi sunt ultra-motivaţi şi dau totul pentru a obţine un rezultat mare împotriva unor jucători de top:

„Ca antrenor, încerci să-ți faci treaba cât de bine poți. Trebuie să fac echipa mai bună, să am jucători mai buni și să dau rezultate decente. Acesta este motivul pentru care lucrez în fiecare zi. Există o revoluție care are loc în liga saudită chiar acum, este din ce în ce mai greu împotriva fiecărui adversar. Toate sunt mai bune dintr-o dată. Este o mare provocare.

Reclamă

Nu-i poți trata pe Ronaldo, Benzema sau pe celelalte vedete ca pe niște adversari normali, pentru că nu sunt. Sunt campioni și jucători care pot face diferența în orice moment al meciului.

Când joci la echipe mari treaba ta este mai ușoară dintr-un anumit punct de vedere. Jucătorii tăi sunt deja ultra-motivați, vor să facă ceva remarcabil și să obțină un rezultat. Nu trebuie să îi ambiționezi foarte multe pentru că o au deja. Trebuie să te miști tactic, să încerci să-i surprinzi chiar și pe cei care par greu de surprins. Fiecare echipă are o slăbiciune, trebuie să o găsești și să încerci să o exploatezi în favoarea ta. Asta e distracția”, a declarat Cosmin Contra, potrivit arabnews.com.

Cristiano Ronaldo a făcut scandal după Al Hilal – Al Nassr 3-0!

Imediat după fluierul final al meciului cu Al Hilal, Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi. Portughezul nu a acceptat înfrângerea şi a avut un schimb aprins de replici chiar cu preşedintele celor de la Al Hilal, la marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Nici fanii lui Al Hilal nu l-au menajat pe portughez. Aceştia i-au scandat de mai multe ori numele lui Lionel Messi, marele rival al lui Ronaldo, iar acesta a răspuns într-un mod inedit. Portughezul le-a trimis pupici fanilor lui Al-Hilal în timp ce îi scandau numele lui Lionel Messi.

După acest meci, Al Hilal a ajuns la 41 de puncte în Arabia Saudită, în timp ce Al Nassr rămâne pe locul 2, cu 34 de puncte. Etapa viitoare, Al Hilal merge pe terenul lui Al Taee, echipă pregătită de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Andrei Cordea. De partea cealaltă, Al Nassr va primi vizita celor de la Al Riyadh, formaţie la care evoluează Alin Toşca.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și