Închide meniul

Nicușor Stanciu nu mai are răbdare. "Să se descopere cât mai repede un vaccin"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2020, 5:46

Reclamă
Nicușor Stanciu nu mai are răbdare. "Să se descopere cât mai repede un vaccin"

Nicuşor Stanciu s-a transferat în China, la Wuhan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mijlocașul de la Slavia Praga încearcă să se mențină în formă. Își dorește cu orice preț să joace în barajul dintre România și Islanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicușor Stanciu: "Nimic nu va mai fi ca înainte"

Nicușor Stanciu este nevoit să se antreneze în casă după ce campionatul din Cehia s-a întrerupt. Fotbalistul de 26 de ani a oferit un interviu pentru site-ul FRF în care a descris situația cu care se confruntă. 

"Cred că în acest moment sunt aproape de două ori mai multe cazuri aici decât în România. Dar  oamenii nu stau în izolare, supermarketurile sunt pline de oameni, pe stradă e plin de mașini, oameni care se plimbă! Eu, în schimb, sunt cu soția mea la Praga și respectăm toate recomandările. Pentru mulți oameni, sunt sigur că nimic nu va mai fi ca înainte.

Cum îți ocupi timpul? Faci ceva în mod special?
Îmi petrec toată ziua cu soția, gătim, ne uităm la seriale, jucam rummy și profităm de timpul pe care îl avem pentru a învăța limba cehă
", a reacționat Stanciu.

Fostul mijlocaș al Stelei se gândește și la echipa națională. Este convins că UEFA a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să amâne barajul dintre Islanda și România. 

Reclamă
Reclamă 4

"Cred că toți îl așteptam cu nerăbdare. Poate fi un avantaj faptul că terenul va fi mult mai bun față de cum ar fi fost în această perioadă", a subliniat jucătorul care are 10 goluri în 37 de apariții pentru tricolori.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și