Închide meniul

„Nimic nu va mai fi la fel”. Gerard Pique şi-a luat adio de la Messi. Mesaj plin de emoţie. „Te iubesc, Leo”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2021, 9:06

„Nimic nu va mai fi la fel. Gerard Pique şi-a luat adio de la Messi. Mesaj plin de emoţie. „Te iubesc, Leo

Gerard Pique şi-a luat adio de la Lionel Messi

Profimediaimages

Pique a ţinut să îi mulţumească celui alături de care a jucat din 2008 şi până în prezent. Fundaşul grupării blaugrana a transmis un mesaj emoţionant pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique şi-a luat adio de la Lionel Messi

Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie! În primul meu sezon, după întoarcerea de la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile.

Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie. Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu şti să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubesc, Leo„, a scris Pique pe reţelele de socializare.

View this post on Instagram


A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Reclamă

Pique şi Messi au contribuit la câştigarea a opt titluri şi a trei ediţii din UEFA Champions League. Împreună au cucerit 30 de trofee.

Pe cine a sunat Leo Messi după ce a fost anunţată despărţirea de Barcelona

The Athletic notează că jucătorul l-ar fi sunat deja pe antrenorul Mauricio Pochettino, cei doi având în comun faptul că sunt argentinieni şi au trecut pe la Newell’s Old Boys.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Acordul dintre Lionel Messi și PSG a fost anunțat de Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar.

“Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Apoi a postat o poză cu Messi și Sergio Ramos.

Recomandări
  • Gerard Pique, mesaj emoţionant pentru Lionel Messi
  • Argentinianul este pe punctul de a semna cu PSG

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe tema „Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și