Închide meniul

Pe cine a sunat Leo Messi după ce a fost anunţată despărţirea de Barcelona! Superstarul argentinian a început negocierile cu un club gigant al Europei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 14:50

Pe cine a sunat Leo Messi după ce a fost anunţată despărţirea de Barcelona! Superstarul argentinian a început negocierile cu un club gigant al Europei

Leo Messi, Barcelona

Profimedia

Leo Messi l-a sunat pe Mauricio Pochettino după ce Barcelona a anunţat despărţirea de el

The Athletic notează că jucătorul l-ar fi sunat deja pe antrenorul Mauricio Pochettino, cei doi având în comun faptul că sunt argentinieni şi au trecut pe la Newell’s Old Boys.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

RMC scrie că negocierile între PSG şi Messi au început, însă acestea sunt dificile din punct de vedere financiar, chiar dacă argentinianul este acum un jucător liber.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că argentinianul Lionel Messi nu va rămâne la gruparea catalană. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Jurnaliştii brazilieni de la TNT Sports au pus, pe reţelele de socializare, o imagine cu Messi fiind îmbrăţişat de Neymar. Aceasta a fost însoţită de mesajul: „Vai, inima mea!„. Chiar Neymar a avut o reacţie la postare şi a apreciat-o. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce Barcelona a anunţat că îşi pierde căpitanul.

Neymar tocmai se întâlnise cu Messi în Ibiza, la o petrecere. Angel Di Maria i-a dat de gol pe contul său de Instagram. A făcut publică o imagine în care mai apar Marco Verratti și Leandro Paredes.

Reclamă

De pe altă planetă! Cifrele și recordurile uluitoare ale lui Lionel Messi la Barcelona

6 Baloane de Aur. Leo Messi este singurul jucător din istoria fotbalului care a câștigat cel mai prestigios premiu la nivel individual în atâtea rânduri

3 Baloane de Aur la 24 de ani. Messi este cel mai tânăr jucător din istorie care a ajuns la 3 Baloane de Aur. La aceeași vârstă, Cristiano Ronaldo și Eden Hazard reușeau abia primul hat-trick.

91 de goluri într-un singur an. Se întâmpla în 2012, când Messi înscria de 84 de ori pentru Barcelona (59 de goluri în La Liga, 13 în Champions League, 5 în Copa del Rey și 2 în Supercupa Spaniei) și de 12 ori pentru naționala Argentinei.

Reclamă 4 / 0/3

474 de goluri în La Liga. Lionel Messi este cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei.

672 de goluri pentru Barcelona. Messi este cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

17 sezoane la Barcelona. Alături de Xavi și Carles Rexach, Messi este jucătorul care a îmbrăcat tricoul catalanilor în cele mai multe sezoane

38 de echipe împotriva cărora a înscris. În istoria La Liga, doar Messi a marcat împotriva unui număr atât de mare de echipe diferite.

26 de goluri în El Clasico. Lionel Messi a înscris cele mai multe goluri în istoria derby-urilor Barcelona – Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și