Închide meniul

No pressure, kid! Barcelona a ales noul număr 10. Cine va fi urmaşul lui Lionel Messi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 13:43

No pressure, kid! Barcelona a ales noul număr 10. Cine va fi urmaşul lui Lionel Messi

Barcelona a ales noul număr 10. Cine va fi urmaşul lui Lionel Messi

Profimediaimages

Ansu Fati a prezentat tricoul cu numărul 10 într-un videoclip postat de catalani pe reţelele de socializare. Jucătorul de 18 ani cotat la 60 de milioane de euro pare şi el mirat de decizia luată de conducerea Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati revine după accidentare

Ansu Fati s-a accidentat pe 7 noiembrie, într-un meci Barcelona – Betis 5-2. A fost operat imediat după incident, iar Koeman spera să-l aibă înapoi până la începutul lunii martie. Din păcate pentru catalani, Fati s-a operat din nou și și-a amânat revenirea pentru următoarea perioadă.

În primăvară, Cristiano Ronaldo a vrut să-l îmbărbăteze pe Ansu Fati. Starul lui Juventus i-a transmis un mesaj de susținere pe Instagram! „Haide, Ansu! Vei reveni curând”, a scris Cristiano Ronaldo. Portughezul a postat un story cu puștiul de 18 ani aflat la recuperare.

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico

Ansu Fati a impresionat în primul Clasico al sezonului trecut, deși Barcelona a fost învinsă cu 1-3 de eterna rivală. Puștiul a înscris unicul gol al catalanilor a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Reclamă

Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

În total, Ansu Fati a înscris 13 goluri în 43 de meciuri disputate la echipa mare a Barcelonei. A prins 4 meciuri și la națională, unde a marcat o singură dată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și