Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj surprinzător pentru Ansu Fati! Ce i-a transmis CR7 puștiului minune de la Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 17:00 / Actualizat: 18 mai 2022, 16:55

Cristiano Ronaldo, mesaj surprinzător pentru Ansu Fati! Ce i-a transmis CR7 puștiului minune de la Barcelona

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru Ansu Fati

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru Ansu Fati

Cristiano Ronaldo, mesaj surprinzător pentru Ansu Fati, care s-a accidentat pe 7 noiembrie, într-un meci Barcelona – Betis 5-2. A fost operat imediat după incident, iar Koeman spera să-l aibă înapoi până la începutul lunii martie. Din păcate pentru catalani, Fati s-a operat din nou și și-a amânat revenirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a vrut să-l îmbărbăteze pe Ansu Fati. Starul lui Juventus i-a transmis un mesaj de susținere pe Instagram!

Cristiano Ronaldo, mesaj surprizător pentru Ansu Fati

„Haide, Ansu! Vei reveni curând”, a scris Cristiano Ronaldo. Portughezul a postat un story cu puștiul de 18 ani aflat la recuperare.

Ansu Fati a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng. El mai are nevoie doar de o minune pentru a mai juca vreun meci în acest sezon. Riscă să spună adio şi convocării pentru Campionatul European şi Jocurile Olimpice.

Reclamă

Spaniolul începuse perfect această ediţie de campionat. Juca extraordinar alături de Lionel Messi şi marcase 4 goluri în cele 7 apariţii din La Liga. Cota lui de piaţă a avut un salt uriaş şi a ajuns la 80 de milioane de euro.

Ansu Fati, cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico

Ansu Fati a impresionat în primul Clasico al sezonului, deși Barcelona a fost învinsă cu 1-3 de eterna rivală. Puștiul a înscris unicul gol al catalanilor a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico!

Vechiul record era deținut de legendarul Raul, care a marcat la 18 ani și 85 de zile. Mai mult, Fati a marcat golul cu numărul 400 pentru Barcelona în derby-urile cu gruparea blanco.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Ansu Fati a înscris 13 goluri în 43 de meciuri disputate la echipa mare a Barcelonei. A prins 4 meciuri și la națională, unde a marcat o singură dată.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și