Închide meniul

Noi detalii despre viitorul lui Rareș Ilie în Franța! Anunțul făcut de antrenorul lui Nice

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 19:04 / Actualizat: 31 ianuarie 2023, 20:21

Reclamă
Noi detalii despre viitorul lui Rareș Ilie în Franța! Anunțul făcut de antrenorul lui Nice

Noi detalii despre viitorul lui Rareș Ilie în Franța

Rareș Ilie, în tricoul lui Nice / Profimedia

Noi detalii despre viitorul lui Rareș Ilie în Franța! Didier Digard, antrenorul interimar al celor de la Nice, a vorbit despre posibilitatea plecării unor jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a fost transferat de Nice de la Rapid în vara lui 2022 pentru aproximativ 5 milioane de euro. Deși a primit mai multe șanse la formația din Franța, românul nu a reușit să se adapteze. Din informaţiile AntenaSport, este aproape de a fi împrumutat în Israel. Mutarea se poate realiza până miercuri seară.

Noi detalii despre viitorul lui Rareș Ilie în Franța! Anunțul făcut de antrenorul lui Nice

Nice ar urma să-l lase pe Rareș Ilie să plece în această iarnă, pentru a juca mai mult. Totuşi, antrenorul lui Nice a precizat că nu vor mai pleca jucători. Deși nu a oferit foarte multe detalii, tehnicianul a răspuns clar: „Nu cred că vor mai pleca jucători în această iarnă”.

În ceea ce privește venirile la Nice, Digard a fost mai deschis, sugerând că există posibilitatea unor mutări care să întărească clubul.

Cred că vor mai fi transferuri, vom vedea ce oportunități sunt. Îl las pe directorul sportiv, noi avem un meci important de pregătim și suntem concentrați la el”, a spus Digard, potrivit L’Equipe.

Reclamă
Reclamă 4

Deși era transferat cu mult entuziasm în Franța, Rareș Ilie nu a reușit să joace decât în 8 meciuri pentru Nice, adunând 366 de minute. De altfel, ultimul său meci în tricoul echipei de pe Coasta de Azur datează din 6 octombrie, într-o victorie din Conference League, 1-0 contra lui Slovacko.

3 milioane este cota de piață a fotbalistului de 19 ani, conform site-urilor de specialitate.

„Antrenorul nu mai vorbea cu el!” În ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice! Dezvăluirile lui Marius Niculae

Marius Niculae a dezvăluit în ce situaţie a ajuns Rareş Ilie la Nice. Fostul atacant susţine că tânărul mijlocaş este demoralizat de faptul că este rezervă la gruparea franceză.

Reclamă

Rareş Ilie ar urma să fie împrumutat în această perioadă de mercato. Deşi s-a zvonit că ar putea reveni la Rapid, mijlocaşul se pare că va fi cedat tot la o grupare din campionatul Franţei.

Marius Niculae a dezvăluit că a discutat cu Rareş Ilie, în privinţa situaţiei sale de la Nice, iar mijlocaşul era foarte afectat de faptul că nu prinde minute în Franţa.

În acest context, fostul atacant de la Dinamo i-a oferit şi un sfat, şi i-a recomandat să se pregătească în continuare foarte bine, iar antrenorul cu siguranţă îi va oferi o şansă în cele din urmă.

„Eu am discutat cu el, mai ales la lotul de tineret, când a venit ultima oară. Era puțin cam demoralizat pentru că nu mai juca, antrenorul nu mai vorbea cu el. I-am explicat că lucrurile astea sunt normale afară, lucrurile astea îl vor întări, iar el trebuie să fie profesionist sută la sută.

Chiar dacă nu te bagă antrenorul, se uită la tine și va analiza atitudinea ta. Afară te pun la tot felul de teste să vadă cum reacționezi și atunci trebuie să fie puternic, e un sfat dat din propria experiență”, a declarat Marius Niculae, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și