Închide meniul

Noi dezvăluiri despre transferul ratat al lui Dennis Man! Ce a spus antrenorul lui Lazio despre jucătorul pe care l-a adus: „Ştiu foarte puţine despre el”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 februarie 2022, 17:46

Noi dezvăluiri despre transferul ratat al lui Dennis Man! Ce a spus antrenorul lui Lazio despre jucătorul pe care l-a adus: „Ştiu foarte puţine despre el

Dennis Man, aproape de a pleca de la Parma

Profimedia

  • Noi dezvăluiri despre transferul ratat al lui Dennis Man
  • Ce a spus antrenorul lui Lazio despre jucătorul pe care l-a adus

Dennis Man a fost la un pas de a scăpa de coşmarul pe care îl trăieşte la Parma. Lazio l-a dorit în această iarnă, dar echipa antrenată de Maurizio Sarri l-a ales, până la urmă, pe Jovane Cabral , de la Sporting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi dezvăluiri despre transferul ratat al lui Dennis Man!

Maurizio Sarri recunoaşte că l-a preferat pe Cabral, în ciuda faptului că nu l-a urmărit și că acesta are probleme din cauza accidentărilor. ”Să vedem ce ne poate oferi Cabral. Sunt sincer, știu foarte puține despre el, dar staff-ul meu l-a urmărit. În momentul de față este în urmă din punct de vedere fizic. A avut o accidentare din cauza căreia nu a putut să joace timp de 45 de zile. În ultimele zile, l-am încercat ca extremă, dar vom vedea dacă se va descurca”, a declarat Maurizio Sarri, conform tuttomercatoweb.com.

Giovanni Becali, explicaţii despre transferul ratat

Şi agentul jucătorului, Giovanni Becali, a explicat ce s-a întâmplat şi cum a ratat Dennis Man transferul la Lazio. ”Ar fi trebuit să fie două transferuri (n.r. alături de cel al lui Valentin Mihăilă la Atalanta). Din păcate, nu s-a realizat. Oamenii s-au comportat foarte civilizat. La 18:00 nu se înțeleseră cu nimeni ei, dar la 18:01 m-au sunat și mi-au zis că au luat un alt jucător de la Sporting. Oamenii au fost civilizați, mi-au zis să stau pe loc, m-au sunat și asta a fost.

Citește și:

Am vorbit cu Man, i-am spus despre ce e vorba. Aștepta și el să vadă dacă se realizează ceva. Rămâne acolo și sper să-și dea seama că poate face un salt. Nu știu dacă era afectat, dar e neplăcut pentru el să-i plece colegul la Atalanta și el să rămână acolo”, a explicat Giovanni Becali.

 

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma!
AntenaPLAY • 15:13
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!