Închide meniul

Noi probleme pentru Mirel Rădoi! Poate pierde un jucător esenţial înaintea meciurilor naţionalei: „A alunecat şi a simţit o durere”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 12:04

Noi probleme pentru Mirel Rădoi! Poate pierde un jucător esenţial înaintea meciurilor naţionalei: „A alunecat şi a simţit o durere

Ianis Zicu nu-i dă nicio şansă la FCSB lui Nicolae Dică

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Derby cu ghinion pentru Răzvan Lucescu şi Alexandru Mitriţă în Grecia. Olympiakos Pireu – PAOK Salonic s-a terminat 2-1, dar nu doar înfrângerea i-a supărat pe cei doi români. Alexandru Mitriţă a jucat doar 19 minute la oaspeţii antrenaţi de Răzvan Lucescu. S-a accidentat şi a fost scos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi probleme pentru Mirel Rădoi

Alexandru Mitriță ar putea să rateze meciurile decisive ale echipei naționale a României, din luna noiembrie, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. Alexandru Mitriță a intrat pe teren în minutul 59 pentru PAOK, dar s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 78.

Citește și:

Mitriță a acuzat probleme la mușchii inghinali și va efectua investigații medicale pentru a vedea dacă este o accidentare gravă. „Mi-a zis că a alunecat și a simțit o durere în momentul în care picioarele s-au depărtat. Nu știm exact dacă este o accidentare gravă sau nu”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de la finalul derby-ului pierdut.

Alexandru mitriţă, om de bază pentru Mirel Rădoi

Alexandru Mitriță este unul dintre oamenii importanţi ai selecţionerului Mirel Rădoi. Fotbalistul lui PAOK Salonic a fost convocat de către selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022. La ultimul meci al naționalei României, cu Armenia, Alexandru Mitriță a înscris singurul gol al partidei, cu capul, după o centrare expediată de Răzvan Marin.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și