Închide meniul

Nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 20:32

Nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită!

Nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită

Ciprian Tătăruşanu / Profimedia

S-a aflat nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită! Portarul român a avut parte de o seară de coşmar în Abha – Al Ahli 0-6. Oaspeţii au condus cu 5-0 la pauză, iar în repriza secundă, Tătăruşanu a mai primit un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost cel mai rău meci făcut de Ciprian Tătăruşanu. Pentru prima oară în cariera sa, el a încasat 6 goluri într-un meci.

Nota primită de Ciprian Tătăruşanu, după ce a încasat 6 goluri în Arabia Saudită!

Ciprian Tătăruşanu a făcut o gafă uriaşă în minutul 20, atunci când Al Ahli a deschis scorul. El a ieşit din poartă şi a fost driblat cu lejeritate de Gabri Veiga în afara careului, care a trimis apoi mingea în poartă.

Tătăruşanu a avut o mare parte de vină şi la golurile 4 şi 5 marcate pe finalul primei reprize. În minutul 64, Mahrez a marcat al şaselea gol al oaspeţilor, ceea ce face ca meciul Abha – Al Ahli să fie cel mai slab din cariera lui Tătăruşanu, care nu a mai primit niciodată şase goluri într-un singur meci.

În ciuda prestaţiei sale, cei de la SofaScore l-au notat pe Tătăruşanu cu 6,2.

Reclamă

Meciuri în care Ciprian Tătăruşanu a încasat 5 goluri:

Repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu!

Ciprian Tătăruşanu a avut parte de o repriză de coşmar în meciul Abha – Al Ahli. Portarul român a încasat 5 goluri în prima repriză.

În minutul 20, oaspeţii au deschis scorul prin spaniolul Gabri Veiga, cel care a profitat din plin de ieşirea hazardată a portarului român. Veiga l-a driblat fără probleme pe Tătăruşanu, după care a trimis balonul în poartă. Două minute mai târziu, Al Brikan a majorat diferenţa.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 26, golul lui Riyad Mahrez a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, dar Al Ahli a continuat să atace. Al Brikan a realizat dubla în minutul 28.

Franck Kessie şi-a trecut şi el numele pelista marcatorilor, din pasa lui Veiga, în minutul 38. În ultimul minut al primei reprize, Veiga a realizat şi el dubla.

Al Ahli, care a mai avut şi un gol anulat de VAR pentru un offside al lui Mahrez, a făcut o repriză de vis. În ceea ce îl priveşte pe Tătăruşanu, portarul român a avut o parte mare de vină şi la golurile 4 şi 5, care au fost luate la colţul scurt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și