Închide meniul

"Nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei!" Nicolae Stanciu a prins aripi la Slavia Praga: "Calificarea se joacă"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 20:14

"Nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei!" Nicolae Stanciu a prins aripi la Slavia Praga: "Calificarea se joacă"

profimediaimages

Slavia - Leicester 0-0

Slavia a ținut-o în șah pe Leicester la Praga. De altfel, echipa lui Stanciu și-a creat aproape de două ori mai multe ocazii de gol decât englezii, care au dat un singur șut pe spațiul porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoale Stanciu: "N-au fost mai buni ca noi"

"Cred că este un rezultat corect. Ştiam că vom avea un meci greu, pentru că Leicester este o echipă foarte bună, e în primele trei din Premier League. E important pentru noi că nu am primit gol. 

Nu am jucat la egal, am vrut să câştigăm, dar rezultatul este corect şi suntem optimişti pentru retur.

Am jucat foarte bine şi nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei. E important că nu am primit gol, calificarea se joacă", a declarat Nicolae Stanciu, citat de Telekom Sport. 

Stanciu a jucat 73 de minute împotriva lui Leicester City. Românul a expediat două șuturi periculoase spre poarta lui Schmeichel.

Reclamă

A fost al 5-lea meci bifat de Stanciu în acest sezon de Europa League. Fostul star de la FCSB are în cont un gol și o pasă decisivă în această competiție.

27 de ani are Nicolae Stanciu, care se află la Slavia Praga din 2019. În 2016, Gigi Becali îl vindea la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Slavia Praga – Leicester City 0-0

Returul dintre cele două formații se va disputa săptămâna viitoare, pe 25 februarie. Până atunci, Slavia va juca în campionat cu Teplice.

Reclamă 4 / 0/3

În precedenta partidă din competiția internă, Nicolae Stanciu a marcat un gol de pus în ramă. Românul a șutat superb, de la peste 25 de metri.

Echipa lui Stanciu e lider detașat în Cehia, cu 10 puncte peste ocupanta locului doi, Sparta Praga. Mai mult, Slavia este neînvinsă până acum în campionat. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și