Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu nu ştie să înscrie goluri urâte! Execuţie de senzaţie a românului, de la 25 de metri, în victoria Slaviei Praga

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2021, 15:52

VIDEO | Nicolae Stanciu nu ştie să înscrie goluri urâte! Execuţie de senzaţie a românului, de la 25 de metri, în victoria Slaviei Praga

Profimediaimages

Nicolae Stanciu, un nou gol pentru Slavia Praga

Internaţionalul român a reuşit o "bijuterie" de gol, în minutul 52. Stanciu a făcut 3-0 şi a contribuit la cea de-a 16-a victorie a liderului din campionatul Cehiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, primul gol din 2021

VEZI AICI VIDEO CU REUŞITA DE SENZAŢIE A LUI STANCIU!

Stanciu nu mai marcase din luna decembrie. A ajuns acum la patru goluri stagionale şi este aproape de a câştiga titlul. Slavia este neînvinsă după primele 19 etape şi are 13 puncte avans faţă de Sparta Praga. Rivalii au programat abia mâine meciul din această rundă.

Românul a fost aproape de pleca în Turcia, acolo unde este dorit cu insistenţă de Trabzonspor. Başkanii i-au oferit un salariu uriaş fostului mijlocaş de la FCSB. Stanciu ar putea primi 1.5 milioane de euro pe sezon, în Super Lig.

Cehii cer însă 10 milioane de euro pentru român, o sumă considerată exagerată de turci. Trabzonspor era dispusă să ofere de cinci ori mai puţin.

Reclamă

Stanciu are contract cu Slavia Praga până în 2023, iar mijlocaşul a mai fost dorit, anul trecut, şi de CFR Cluj. Mutarea de Champions League gândită de ardeleni nu s-a finalizat însă.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel Vezi toate știrile
Citește și