Închide meniul

"Nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei!" Nicolae Stanciu a prins aripi la Slavia Praga: "Calificarea se joacă"

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2021, 20:14

Reclamă
"Nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei!" Nicolae Stanciu a prins aripi la Slavia Praga: "Calificarea se joacă"

profimediaimages

Slavia - Leicester 0-0

Slavia a ținut-o în șah pe Leicester la Praga. De altfel, echipa lui Stanciu și-a creat aproape de două ori mai multe ocazii de gol decât englezii, care au dat un singur șut pe spațiul porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoale Stanciu: "N-au fost mai buni ca noi"

"Cred că este un rezultat corect. Ştiam că vom avea un meci greu, pentru că Leicester este o echipă foarte bună, e în primele trei din Premier League. E important pentru noi că nu am primit gol. 

Nu am jucat la egal, am vrut să câştigăm, dar rezultatul este corect şi suntem optimişti pentru retur.

Am jucat foarte bine şi nu a fost nicio diferenţă între noi şi ei. E important că nu am primit gol, calificarea se joacă", a declarat Nicolae Stanciu, citat de Telekom Sport. 

Stanciu a jucat 73 de minute împotriva lui Leicester City. Românul a expediat două șuturi periculoase spre poarta lui Schmeichel.

Reclamă
Reclamă 4

A fost al 5-lea meci bifat de Stanciu în acest sezon de Europa League. Fostul star de la FCSB are în cont un gol și o pasă decisivă în această competiție.

27 de ani are Nicolae Stanciu, care se află la Slavia Praga din 2019. În 2016, Gigi Becali îl vindea la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro.

Slavia Praga – Leicester City 0-0

Returul dintre cele două formații se va disputa săptămâna viitoare, pe 25 februarie. Până atunci, Slavia va juca în campionat cu Teplice.

Reclamă

În precedenta partidă din competiția internă, Nicolae Stanciu a marcat un gol de pus în ramă. Românul a șutat superb, de la peste 25 de metri.

Echipa lui Stanciu e lider detașat în Cehia, cu 10 puncte peste ocupanta locului doi, Sparta Praga. Mai mult, Slavia este neînvinsă până acum în campionat. 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și