Închide meniul

„Nu e prima dată!” Dennis Man, criticat de italieni după ce a ratat un penalty la Parma! Ce notă a primit Valentin Mihăilă

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 8:56

Reclamă
„Nu e prima dată! Dennis Man, criticat de italieni după ce a ratat un penalty la Parma! Ce notă a primit Valentin Mihăilă

Dennis Man, criticat de italieni după ce a ratat un penalty la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a fost criticat de italieni, după ce a ratat un penalty, în primul meci al sezonului la Parma. Internaţionalul român nu a fost iertat, după ce a irosit şansa de a-şi duce echipa în avantaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a fost eliminată prematur din Cupa Italiei, încă din faza 32-imilor. Palermo, cu Ionuţ Nedelcearu titular, i-a învins pe „cruciaţi” cu 1-0.

Dennis Man, criticat de italieni după ce a ratat un penalty la Parma

Dennis Man a avut şansa să deschidă scorul în minutul 19 al partidei cu Palermo. Valentin Mihăilă a obţinut un penalty, iar Man a fost cel care a executat. Internaţionalul român a ratat însă lovitura de la 11 metri, fapt pentru care a fost taxat imediat de italieni.

Pentru prestaţia din meciul cu Palermo, Dennis Man a primit nota 5, cea mai mică din echipa Parmei, la egalitate cu alţi jucători. Acesta a fost schimbat în minutul 81, în locul său fiind trimis în teren Kowalski.

„A ratat lovitura de pedeapsă care ar fi putut trimite jocul în altă direcție și nu este prima dată. A încercat să-și repare greșeala, dar fără succes și nu a avut un impact prea mare„, au notat cei de la parmalive.com, despre Dennis Man.

Reclamă
Reclamă 4

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost lăudat, dat fiind faptul că el a scos penalty-ul ratat de Dennis Man. Mihăilă a primit nota 6,5 din partea italienilor.

„Mai are de lucrat la capitolul claritate în fața porții, dar românul este fundamental pentru ofensivă și când vine vorba de obținerea de lovituri libere. El a câștigat inteligent și lovitura de pedeapsă pe care Man a ratat-o apoi„, au mai notat italienii, citaţi anterior.

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Reclamă

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Man a ţinut să le mulţumească celor din conducere şi le-a transmis fanilor că se simte perfect la fosta echipă a lui Gianluigi Buffon.

Vreau să transmit că sunt recunoscător tuturor oamenilor care lucrează în acest club și în special președintelui Krause pentru încrederea pe care mi-a arătat-o până acum. Asta este bucuria mea acum, astăzi, că pot continua această călătorie cu Parma. Mă simt foarte bine aici și cred că mai am multe de demonstrat și de oferit acestui club”, a spus Dennis Man după ce şi-a prelungit contractul cu Parma.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:41

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

19:30

„L-a dezamăgit pe Ange Postecoglou” Concluzii dure ale englezilor după prestaţia lui Radu Drăguşin din Tottenham – Bayern 2-3

19:28

Kylian Mbappe poate debuta oficial la Real Madrid în Supercupa Europei cu Atalanta. Starul francez a fost inclus în lot

19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti. Ocazii la ambele porţi

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și