Închide meniul

„Nu îmi place!” Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe. Mesajul starului din naționala Croației

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 17:49

Reclamă
„Nu îmi place! Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul cu Kylian Mbappe. Mesajul starului din naționala Croației

Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în "conflictul" cu Kylian Mbappe.

Profimedia

Luka Modric a declarat că este de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe. Cele două mari superstaruri s-au contrazis recent pe tema turneelor finale, iar atacantul Franței a spus că un Campionat European este mai complicat decât o Cupă Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuvintele lui Mbappe l-au deranjat inclusiv pe starul Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale Argentina şi fost coechipier cu atacantul francez la Paris Saint-Germain.

Luka Modric, de partea lui Lionel Messi în „conflictul” cu Kylian Mbappe.

”Mbappe a spus asta? El s-a gândit măcar şi la echipele din America de Sud? Mbappe a mai vorbit despre lucrurile astea şi înainte de Cupa Mondială, din Qatar. Fiecare acordă importanţă competiţiei în care joacă. Campionatul European este foarte important, dar Mbappe exclude echipe ca Brazilia, Argentina sau Uruguay, echipe care au cinci, patru sau două Cupe Mondiale în palmares”, a replicat Messi, citat de agerpres.ro.

Și Luka Modric, căpitanul selecţionatei Croaţiei, l-a contrazis pe francezul Kylian Mbappe, viitorul său coechipier de la Real Madrid, estimând că o Cupă Mondială este o competiţie mai dificilă decât un Campionat European de fotbal.

„Este adevărat că la EURO sunt meciuri între cele mai bune echipe din Europa, dar la Cupa Mondială sunt şi Argentina, Brazilia, Uruguay şi Chile, echipe mari”, a replicat Modric.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu îmi place să fac comparaţii, dar cred că Mondialul este mai dificil, pentru că sunt echipe din toată lumea. Înţeleg ce a spus Mbappe, dar pentru mine este mai dificilă Cupa Mondială, însă fiecare are părerea sa”, a adăugat mijlocaşul croat.

Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, a fost campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei, alături de care a disputat apoi finala şi la CM 2022 din Qatar, pierdută de Les Bleus la loviturile de departajare în faţa Argentinei.

Argentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

Argentina a învins Guatemala cu 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Campioana mondială a fost condusă, dar a câştigat en-fanfare.

Reclamă

Campionii mondiali au fost conduşi la scurt timp după un autogol al lui Lisandro Martinez (min. 4). Dar Lionel Messi a egalat rapid după o eroare a portarului guatemalez (min. 12).

Lautaro Martinez a marcat din penalti (2-1, min. 39), iar apoi în minutul 66, relatează news.ro.

Messi a marcat golul său cu numărul 108 la nivel internaţional pe finalul partidei şi a completat o victorie încurajatoare înainte de Copa America (4-1, 77).

Organizată pentru prima dată în Statele Unite şi deschisă pentru America de Nord, competiţia oferă Argentinei o grupă dificilă. Ei încep cu Canada, vineri 21 iunie, apoi vor înfrunta Chile (26 iunie) şi Peru (30 iunie).

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

20:00

VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și