Închide meniul
VIDEO

Argentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 10:45

Reclamă
Argentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

Argentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America

Jucătorii Argentinei se bucură, după un gol marcat cu Guatemala / Profimedia Images

Argentina a învins Guatemala cu 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Campioana mondială a fost condusă, dar a câştigat en-fanfare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionii mondiali au fost conduşi la scurt timp după un autogol al lui Lisandro Martinez (min. 4). Dar Lionel Messi a egalat rapid după o eroare a portarului guatemalez (min. 12).

Argentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

Lautaro Martinez a marcat din penalti (2-1, min. 39), iar apoi în minutul 66, relatează news.ro.

Messi a marcat golul său cu numărul 108 la nivel internaţional pe finalul partidei şi a completat o victorie încurajatoare înainte de Copa America (4-1, 77).

Organizată pentru prima dată în Statele Unite şi deschisă pentru America de Nord, competiţia oferă Argentinei o grupă dificilă. Ei încep cu Canada, vineri 21 iunie, apoi vor înfrunta Chile (26 iunie) şi Peru (30 iunie).

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali”

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg. Starul francez, proaspăt transferat la Real Madrid, este extrem de încrezător înaintea Campionatului European din această vară şi speră să îşi treacă în cont şi titlul de la EURO, asta după ce a reuşit deja să devină campion mondial cu Franţa.

Mbappe a mai spus şi că dificultatea unui Campionat European este mai mare decât cea de la Cupa Mondială. Lionel Messi, fostul său coechipier de la PSG, i-a dat replica.

Lionel Messi nu a fost de acord cu declaraţiile făcute de Mbappe şi a reamintit vorbele francezului din urmă cu doi ani, atunci când au spus că Brazilia şi Argentina nu au adversare la fel de puternice în America de Sud, aşa cum se întâplă cu echipele de top din Europa, mulţi sud-americani fiind de părere că Mbappe a fost contrazis încă din momentul în care Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale din 2022.

De asemenea, Messi spune că de la EURO lispesc însă cele mai puternice echipe din America de Sud, cele trei multiple campioane mondiale:

„El a spus și că echipele sud-americane nu au competițiile europenilor. Fiecare pune preț pe ceea ce joacă, unde evoluează. Campionatul European este foarte important, dar lasă pe dinafară Argentina, de 3 ori campioană mondială; Brazilia, de 5 ori campioană mondială; Uruguay, dublă campionă mondială.

Sunt destule campioane mondiale lăsate pe dinafară pentru a spune că EURO este mai dificil, corect? La Campionatul Mondial sunt cele mai bune echipe, în general toate campioanele mondiale sunt acolo. De aceea vor toți să devină campioni mondiali”, a declarat Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!”

Lionel Messi a dezvăluit că şi-a decis viitorul şi a anunţat care va fi ultima echipă pentru care va juca. Starul argentinian în vârstă de 36 de ani se pregăteşte pentru a apăra trofeul de la Copa America.

Chiar dacă fanii Barcelonei sperau ca Lionel Messi să se retragă în tricoul Barcelonei, acesta a afirmat că nu ia în calcul un astfel de scenariu. Messi a vorbit şi despre retragere.

„Inter Miami va fi ultimul meu club, da! Astăzi pot spune că acesta va fi ultimul.

Iubesc să joc fotbal, mă bucur chiar şi mai mult decât până acum pentru că sunt conştient, de fiecare dată, că sunt tot mai aproape (n.r. de retragere)”, a declarat Messi pentru ESPN, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și