Închide meniul

Nu mai e cale de întoarcere! Cristiano Ronaldo şi-a luat rămas bun de la coechiperii de la Juventus. Anunţul făcut de Massimiliano Allegri

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2021, 14:46

Reclamă
Nu mai e cale de întoarcere! Cristiano Ronaldo şi-a luat rămas bun de la coechiperii de la Juventus. Anunţul făcut de Massimiliano Allegri

Cristiano Ronaldo

Profimedia

Cristiano Ronaldo şi-a luat rămas bun de la coechiperii de la Juventus

Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus după 3 ani. Superstarul lusitan vrea să schimbe campionatul şi să revină în Premier League. Totuşi, acesta nu va juca la Manchester United, fosta sa echipă, ci la rivala Manchester City, unde ar urma să fie antrenat de Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorge Mendes se află în negocieri cu campioana Angliei, iar Cristiano aşteaptă ca mutarea să se concretizeze. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, superstarul lusitan şi-a luat astăzi rămas bun de la colegii de la Juventus. Acesta a fost prezent la baza de antrenament pentru doar 40 de minute.

Massimiliano Allegri a confirmat despărţirea de CR7

Despre plecarea lui Cristiano a vorbit şi Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus.

„Mi-a spus ieri că vrea să plece. Este adevărat şi confirmat. Din acest motiv nu s-a antrenat şi nu va fi mâine în lot pentru meciul cu Empoli”, a spus antrenorul, citat de mirror.co.uk.

Reclamă
Reclamă 4

Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, negociază „la sânge” cu Manchester City

Nu mai e cale de întoarcere pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul este mai decis ca niciodată să revină în Premier League. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Jorge Mendes va fi în permanentă legătură cu Manchester City pentru a discuta salariul superstarului portughez. Remuneraţia sa pe sezon nu va fi de 31 de milioane de euro, ca cea din prezent.

Potrivit presei internaţionale, Cristiano va semna un contract valabil până în 2023 şi va câştiga un salariu net de aproximativ 15 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a fost golgheterul ultimei ediţii de Serie A. Acesta a înscris 29 de goluri, cu cinci mai mult decât Romelu Lukaku. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a superstarului lusitan este de 45 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și