Închide meniul

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2024, 20:44

Reclamă
Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

Fanii, scandându-i numele lui Vinicius / captura X

Numele lui Vinicius a fost scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Receba, un influencer brazilian, a făcut o fotografie ţinând în mână un tricou al brazilianului, pe covorul roşu la Théâtre du Châtelet.

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

 

Vinicius voia să meargă la gala de decernare a Balonului de Aur, dar nu a fost lăsat! Florentino Perez i-a transmis clar starului brazilian să nu se ducă la festivitate.

Reclamă
Reclamă

Presa spaniolă a dezvăluit că Vinicius ar fi vrut să fie prezent la gala de la Paris, chiar dacă aflase că nu va primi Balonul de Aur.

Potrivit sport.es, Florentino Perez a intervenit. El i-a interzis oricărui reprezentant al clubului Real Madrid să meargă la gala de la Paris.

Sursa citată notează că Real Madrid suspectează că în spatele deciziei de a nu i se acorda Balonul de Aur lui Vinicius ar sta proiectul Superligii, în care Real a fost implicată.

Reclamă

Real Madrid ar fi afectată şi financiar de faptul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur, aşa cum anunţase presa spaniolă anterior. Marca, şi ulterior AS.com îl dădeau pe Vinicius câştigător al Balonului de Aur. Astăzi vestea că Rodri va cuceri Balonul de Aur 2024 a picat ca un cutremur pentru Real. Clubul care este condus de Florentino Perez ar fi semnat mai multe contracte de imagine după ce a apărut informaţia că Vinicius va câştiga. Ele nu vor putea fi onorate ca urmare a deciziei că Rodri va fi, de fapt, câştigătorul Balonului de Aur 2024.

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur. Oficialii clubului din capitala Spaniei au rupt tăcerea, după informațiile publicate de jurnalistul Fabrizio Romano.

Celebrul jurnalist italian a anunțat, în decursul zilei de 28 octombrie, că Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur 2024 și că Real Madrid a decis să nu trimită o delegație la Paris, acolo unde va avea loc ceremonia.

Oficialii lui Real Madrid sunt de părere că, în cazul în care Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur, atunci trofeul ar trebui să îi revină lui Dani Carvajal, câștigător de EURO 2024 și de UEFA Champions League, în sezonul precedent.

Totuși, potrivit unor liste apărute pe rețelele de socializare, Rodri ar urma să câștige Balonul de Aur din 2024.

Astfel, Real Madrid a transmis faptul că echipa nu este respectată de oficialii de la Balonul de Aur și de UEFA. Astfel, clubul „Blanco” a transmis că nu va trimite o delegație „acolo unde nu este respectat”.

În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câștigător, atunci, folosind aceleași criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câștigător.

Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur și UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”, au transmis oficialii de la Real Madrid, potrivit AS.com.

Festivitatea de decernare a Balonului de Aur 2024 va avea loc în seara de luni, de la ora 21:30. Evenimentul de la Paris va putea fi urmărit, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:14

Premiul de la gala Balonului de Aur pe care Real Madrid nu l-a ridicat, boicotând evenimentul! Ce au spus prezentatorii

23:01

Farul – Universitatea Craiova 3-2! Victorie uriașă pentru elevii lui Gică Hagi! Oltenii lui Gâlcă, al 3-lea meci fără victorie

22:45

LIVE TEXTGala Balonului de Aur este ACUM! Real Madrid a boicotat evenimentul! Câştigătorul ar fi Rodri! Numărătoarea a început

22:43

LIVE VIDEOAVS – FC Porto se joacă ACUM în AntenaPLAY. Continuă spectacolul în Liga Portugal!

22:13

Dezvăluirea presei spaniole! Ce i-a putut spune Vinicius lui Gavi în Real – Barcelona 0-4, legat de „Balonul de Aur”

22:04

Ce a avut de spus Rodri, după ce Real Madrid a provocat un scandal la gala Balonului de Aur! Mesaj de pe covorul roșu

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și