Închide meniul

O casă de pariuri a uimit lumea fotbalului! Toți clienții care au pariat că Manchester City va fi campioana Angliei în 2022 au primit banii. Pep Guardiola, reacție genială: ”Să plecăm în Maldive!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 17:41

O casă de pariuri a uimit lumea fotbalului! Toți clienții care au pariat că Manchester City va fi campioana Angliei în 2022 au primit banii. Pep Guardiola, reacție genială: ”Să plecăm în Maldive!”

Pep Guardiola, pas important către un nou titlu cu Manchester City

Profimedia

  • O casă de pariuri din Anglia a uimit lumea fotbalului
  • Toți clienții care au pariat că Manchester City va fi campioană au primit banii pe bilete

O casă de pariuri din Anglia a uimit lumea fotbalului

Casa de pariuri a considerat că Manchester City va deveni campioana Angliei în acest sezon, chiar dacă s-au disputat doar 21 de etape. ”Cetățenii” sunt la 11 puncte distanță de Chelsea și la 12 de Liverpool, care are două meciuri în minus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa de pariuri s-a bazat pe faptul că echipa lui Guardiola are un avans consistent, chiar mai mare decât în precedentele sezoane când a cucerit Premier League.

Toate biletele pariate au fost achitate, suma ridicându-se la 750.000 de lire sterline.

Reclamă

La fel a procedat casa de pariuri și în martie 2018, când Manchester City avea 11 puncte avans. Totuși, aceasta s-a înșelat de două ori când a oferit banii înainte de finalul sezonului, în 1998 și 2012.

Pep Guardiola, reacție genială

Pep Guardiola nu se consideră încă campion. Antrenorul lui Manchester City a avut o reacție genială când a fost întrebat despre titlu.

Reclamă

”Da-ți-mi trofeul! Să fim campioni și să plecăm în Maldive pentru jumătate de an. Nu cred că se va întâmpla. Mai sunt multe puncte de disputat”, a fost reacția genială a lui Pep Guardiola.

Citește și:

Pep Guardiola, savuros înainte de Arsenal – Manchester City 1-2

Pep Guardiola a avut un moment spectaculos înaintea marelui derby cu Arsenal, câştigat dramatic de Manchester City, în minutul 90+3, pe Emirates.

Managerul „cetăţenilor” a vorbit despre meciul de pe 1 ianuarie şi după ce i-a mulţumit reporterului a ieşit din cadru. A revenit însă după câteva secunde, dându-şi seama că nu le-a urat fanilor „La mulţi ani”.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul lui Pep Guadiola i-a făcut să râdă în hohote pe Rio Ferdinand şi Joleon Lescott, aflaţi în studioul celor de la BT Sports.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Liverpool - Manchester City LIVE SCORE (17:45)
Premier League • 10 mart., 19:41
Liverpool – Manchester City 1-1! Derby „de foc” pe Anfield, cu final încins! Arsenal a rămas lider în Premier League
Jurgen Klopp, înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League
Premier League • 9 mart., 14:15
Jurgen Klopp, înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League: „E cel mai bun pe care l-am văzut în viaţa mea”
Jurgen Klopp a spus pe cine consideră cel mai bun antrenor din lume
Fotbal extern • 8 mart., 17:24
Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: „Este remarcabil! A influențat fotbalul”
Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City
Fotbal extern • 27 feb., 23:06
Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive