Închide meniul
VIDEO

Pep Guardiola, genial înainte de Arsenal – Manchester City 1-2. Ce a făcut în timpul interviului din prima zi din 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2022, 17:08

Pep Guardiola, genial înainte de Arsenal – Manchester City 1-2. Ce a făcut în timpul interviului din prima zi din 2022

Pep Guardiola, genial înainte de Arsenal - Manchester City 1-2.

Twitter Football on BT Sport

Managerul „cetăţenilor” a vorbit despre meciul de pe 1 ianuarie şi după ce i-a mulţumit reporterului a ieşit din cadru. A revenit însă după câteva secunde, dându-şi seama că nu le-a urat fanilor „La mulţi ani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul lui Pep Guadiola i-a făcut să râdă în hohote pe Rio Ferdinand şi Joleon Lescott, aflaţi în studioul celor de la BT Sports.

Pep Guardiola, victorie uriaşă cu Arsenal

Gestul i-a purtat noroc catalanului. Manchester City a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Arsenal, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei, în care a revenit de la 0-1.

Arsenal a deschis scorul prin Saka, în minutul 31. Pentru Manchester City au înscris Mahrez ‘57 (penalti) şi Rodri ‘90+3. În minutul 59, de la gazde a fost eliminat Gabriel.

Reclamă

Manchester City este lider în clasament, cu 53 de puncte, în timp ce Arsenal este pe locul 4, cu 35 de puncte. Poziţiile 2 şi 3 sunt ocupate de Chelsea – 42 de puncte şi Liverpool – 41 de puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și