Închide meniul

„O echipă grea, un fel de Rapid!” Marius Şumudică a anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş la Trabzonspor

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 12:55

Reclamă
„O echipă grea, un fel de Rapid! Marius Şumudică a anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş la Trabzonspor

Marius Şumudică a anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş la Trabzonspor

Denis Drăguş, în timpul unui meci la Trabzonspor/ Profimedia

Marius Şumudică a anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş la Trabzonspor. Antrenorul a dezvăluit că fostul său jucător evoluează la o echipă de top din Turcia, astfel că pretenţiile fanilor sunt unele uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a bifat 13 partide la Trabzonspor, reuşind să marcheze un singur gol. Atacantul naţionalei României a punctat într-un meci din preliminariile Europa League.

Marius Şumudică a anunţat ce se întâmplă cu Denis Drăguş la Trabzonspor

Cifrele nu sunt pe placul turcilor, care l-au criticat pe Denis Drăguş. Marius Şumudică, cel care l-a antrenat pe atacant la Gaziantep, a oferit detalii despre situaţia sa.

„Şumi” susţine că Trabzonspor este o echipă cu pretenţii din Turcia, astfel că este foarte dificil ca un jucător să se impună. De asemenea, Marius Şumudică a subliniat şi faptul că s-a schimbat şi antrenorul la Trabzonspor.

„Este la o echipă foarte grea (n.r. Trabzonspor), un fel de Rapid. Fanii nu acceptă să nu fie în primele patru echipe. Au un antrenor nou (n.r. Șenol Guneș).

Reclamă
Reclamă

Pe Drăguș s-a plătit o sumă de bani și se aștepta că dacă a marcat 14 (n.r. 15) goluri în sezonul trecut, se va repeta. Nu este ușor să joci la Trabzon. E foarte greu”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

În sezonul trecut, Denis Drăguş a „renăscut” sub comanda lui Marius Şumudică, la Gaziantep. Atacantul a reuşit să marcheze nu mai puţin de 15 goluri, în cele 35 de meciuri bifate. Tranbzonspor a a plătit suma de 1,7 milioane de euro în schimbul internaţionalului român, care a fost şi pe lista celor de la Rapid.

Denis Drăguş se află în lotul României pentru confruntările cu Cipru şi Lituania, din această lună. Meciul „tricolorilor” cu Lituania se va vedea în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY, pe 15 octombrie, de la ora 21:45.

Reclamă

Denis Drăguş a oferit o pasă decisivă în ultimul meci la Trabzonspor

Denis Drăguş a primit cea mai mare notă de la Trabzonspor pentru pasa decisivă din partida de la Hatayspor. Astfel, cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Drăguş nota 7,8.

Chiar dacă a fost cel mai bun jucător de la Trabzonspor, Denis Drăguş a fost extrem de nemulţumit pentru că echipa sa nu a câştigat. După primele 7 etape, Tranbzonspor se află pe locul 9, cu 9 puncte.

Suntem nemulțumiți pentru că nu am putut câștiga. Trebuie să fim mai buni. Vrem să câștigăm meciuri consecutive și să căpătăm încredere în noi. Vom fi mai buni atunci când vom obține victorii”, a spus Denis Drăguş conform Rakip Sport.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și