Închide meniul

„O idioțenie!” Christian Eriksen, întrerupt în timpul interviului! Fanii au aruncat în el cu o monedă. Cum a reacționat după revenirea cu gol la naționala Danemarcei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 9:59

„O idioțenie! Christian Eriksen, întrerupt în timpul interviului! Fanii au aruncat în el cu o monedă. Cum a reacționat după revenirea cu gol la naționala Danemarcei

Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United

Christian Eriksen a semnat cu Manchester United / Profimedia

Christian Eriksen a marcat primul său gol de la revenirea la echipa naţională. Mijlocaşul a înscris în meciul Olanda – Danemarca 4-2, la doar două minute după ce a fost trimis pe teren, în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La interviul de după meci, Eriksen a fost lovit de o monedă aruncată din tribunele arenei din Amsterdam. Mijlocașul de 30 de ani s-a enervat din cauza momentului de întrerupere.

Fanii au aruncat cu o monedă în Christian Eriksen

„O idioțenie. Nu știu ce a vrut să însemne asta. Poate că vrea să îmi cumpere tricoul”, a reacționat Eriksen, după ce moneda i-a atins umărul.

Christian Eriksen: „Sunt încântat să arăt că încă mai pot să joc!”

Golul lui Eriksen din Olanda – Danemarca a venit la 287 de zile de la teribilul moment de la Euro 2020, atunci când a suferit un infarct în meciul cu Finlanda.

Reclamă

„Sunt încântat să arăt că încă mai pot să joc. Parcă nu am fost niciodată departe de echipă. A fost puțin emoționant să mă întorc la echipa națională, dar aproape că nu am ratat niciun meci în ultimii 10 ani, așa că fac parte din familie.

Primirea din partea fanilor Olandei m-a făcut să mă simt bine. Am fost aici înainte, la Ajax, timp de mai mulți ani, așa că bineînțeles că mă cunosc, dar cu siguranță a fost o primire foarte încântătoare.

M-am bucurat că mingea a venit la mine și că am putut să înscriu. A fost modalitatea perfectă de a marca revenirea în fotbalul internațional. Aștept cu nerăbdare să joc la Cupa Mondială din Qatar, dar sunt multe meciuri până atunci și sunt concentrat pe ele”, a spus Eriksen, după partidă, citat de goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Eriksen a marcat în minutul 47 după un şut în forţă, din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul Flekken. Reuşita a venit după o pasă perfectă a lui Olsen.

Intră aici pentru a vedea golul lui Eriksen

Eriksen joacă cu un defibrilator

După se s-a prăbuşit pe teren la 12 iunie 2021, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. El a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, în decembrie, deoarece fotbaliştii aflaţi în asemenea situaţii, cu defibrilator implantat, nu au drept de joc în Italia.

În ultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Christian Eriksen a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea engleză Brentford şi a redebutat în Premier League, la 26 februarie.

Danemarca este calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, care va avea loc la finalul acestui an.

Recomandări
  • Christian Eriksen, întrerupt în timpul interviului
  • Fanii au aruncat în el cu monedă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și