Închide meniul

O legendă a Barcelonei a făcut marele anunț despre viitorul lui Messi: "Am vorbit cu el. Trebuie să-i respectăm decizia"

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 9:36

Reclamă
O legendă a Barcelonei a făcut marele anunț despre viitorul lui Messi: "Am vorbit cu el. Trebuie să-i respectăm decizia"

profimediaimages

Lionel Messi, viitor incert la Barcelona

Există zvonuri tot mai mari că starul argentinian nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona, care expiră la finalul sezonului. Ar putea ajunge chiar la PSG, acolo unde este aşteptat cu nerăbdare de prietenul Neymar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carles Puyol este optimist că Messi va alege să rămână la Barcelona. A vorbit recent cu starul argentinian, alături de care a apărat culorile blaugrana timp de 10 ani.

Carles Puyol, despre viitorul lui Lionel Messi

"Am vorbit recent cu el când a egalat recordul lui Xavi. Arată bine, motivat. Ar fi o veste minunată pentru Barcelona dacă va rămâne, cred că este cel mai bun loc pentru el. Fiecare își ia propriile decizii și va trebui să înțelegem și să respectăm ce alege", a delcarat Carles Puyol pentru RAC1, citat de Sport.es.

Deși nu se știe dacă va mai rămâne la Barcelona, Lionel Messi continuă să doboare record după record. În ultima etapă din La Liga starul argentinian a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului. 

Barcelona vrea cu orice preț să-i prelungească contractul lui Messi. Pentru asta, catalanii sunt gata să-i aducă un partener de top în linia de atac.

Reclamă

Carles Puyol prevede un viitor măreț pentru Barcelona

Barcelona a început ezitant acest sezon, dar Ronald Koeman a reușit să redreseze situația. Catalanii au reintrat în lupta pentru titlu și îi dau speranțe și lui Carles Puyol.

"A existat o schimbare de energie în echipă. Jucătorii arată bine, flămânzi, am văzut asta în revenirea în Copa del Rey, cu Sevilla. Și în Liga Campionilor, împotriva PSG, un alt gol ar fi putut schimba totul. Este un proiect nou, cu un nou antrenor, jucători tineri … La Liga este încă în viață și urmează o finală de Cupă. Barça are jucători buni, o echipă bună și în ultimii ani au câștigat o mulțime de titluri. Acești jucători merită ceva credit", a spus Carles Puyol. 

Barcelona este pe locul secund în La Liga, la patru puncte în urma liderului Atletico Madrid. Catalanii au fost eliminați de PSG din Champions League, dar urmează să joace finala Cupei Spaniei cu Athletic Bilbao.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și