Închide meniul

O nouă eră se încheie la Real Madrid! „Galacticii” se pregătesc să îşi ia rămas bun de la Sergio Ramos. Căpitanul madrilenilor pleacă de pe Bernabeu după 16 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 18:04

O nouă eră se încheie la Real Madrid! „Galacticii se pregătesc să îşi ia rămas bun de la Sergio Ramos. Căpitanul madrilenilor pleacă de pe Bernabeu după 16 ani

captura foto Marca

Sergio Ramos deține recordul de apariții în derby-ul orașului Madrid

O nouă eră se încheie la Real Madrid. Sergio Ramos va pleca de pe Bernabeu după 16 ani. În vârstă de 35 de ani, fundaşul nu a fost de acord cu propunerea finală făcută de gruparea din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O nouă eră se încheie la Real Madrid! „Galacticii” se pregătesc să îşi ia rămas bun de la Sergio Ramos

După lungi negocieri, Real Madrid şi Sergio Ramos nu au ajuns la un numitor comun în 2021. Legendarul fundaş voia să evolueze încă două sezoane pe Bernabeu, unde urma să îşi încheie cariera. Totuşi, acesta nu a fost de acord cu reducerea salarială. Astfel, plecarea sa este iminentă.

Florentino Perez s-a împăcat cu ideea şi va avea o discuţie finală cu Ramos, pentru ca „galacticii” să îşi ia rămas bun cum se cuvine de la emblema clubului, scrie ABC.es. De-a lungul timpului, Real Madrid a fost pus la zid pentru maniera în care se despărţea de legendele clubului, cele mai recente exemple fiind Iker Casillas sau Cristiano Ronaldo. Nu va fi cazul de această dată.

Sergio Ramos în timpul unui meci dintre Real Madrid și Elche
profimediaimages

Sergio Ramos s-a dat de gol! Detaliul prin care a lăsat de înțeles că nu mai rămâne la Real Madrid

Sergio Ramos s-a dat de gol. Real Madrid și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul următor, însă căpitanul blanco nu a luat parte la campanie. În imaginile publicate de Real Madrid și Adidas, sponsorul care a creat tricourile de joc, nu este nicio urmă de Sergio Ramos.

Potrivit MARCA, veteranul de 35 de ani nici măcăr n-a fost prezent la sesiunea foto. Nu toți jucătorii participă la prezentarea noului echipament pentru următorul sezon, dar cazul lui Sergio Ramos este unul special.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și