Închide meniul

O nouă reacţie în scandalul dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino! „Eu cred că Messi nu va uita gestul. Nu scoţi de pe teren un sextuplu câştigător al Balonului de Aur”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2021, 13:11

O nouă reacţie în scandalul dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino! „Eu cred că Messi nu va uita gestul. Nu scoţi de pe teren un sextuplu câştigător al Balonului de Aur

O nouă reacţie în scandalul dintre Lionel Messi şi Mauricio Pochettino

Profimediaimages

„Nu scoţi de pe teren un sextuplu câştigător al Balonului de Aur în minutul 65, când nu a înscris pentru echipa lui. Acest lucru îi va afecta orgoliul. Înţeleg frustrarea lui Messi. Un atacant are nevoie de încrederea primită de la antrenorul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas Anelka: „Cred că Messi nu va uita gestul lui Pochettino”

Eu cred că Messi nu va uita gestul lui Pochettino. Va rămâne în capul lui. El este starul echipei şi acesta era primul meci pe Parc des Princes. Va fi greu să revină la relaţia iniţială după această întâmplare.

Messi nu a jucat cu Metz şi cred că acesta este un răspuns. Nu poţi să gestionezi aşa relaţia cu Messi. Antrenorul a vrut să trimită un mesaj puternic, ceea ce e bine, dar acesta este Messi”, a spus Anelka, citat de Marca.

Când revine Lionel Messi la PSG după scandalul cu Pochettino

Lionel Messi ar putea reveni pe teren în echipa PSG la întâlnirea de marţi, din Liga Campionilor, cu Manchester City, informează presa franceză. Messi, dar şi mijlocaşul italian Marco Verratti s-au antrenat, luni, împreună cu coechipierii lor şi este de aşteptat ca antrenorul Mauricio Pochettino să confirme includerea lor în lot.

Vedeta argentiniană şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon, la 19 septembrie.

Reclamă

Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta. Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie şi ulterior s-a dovedit că jucătorul schimbat avea într-adevăr probleme fizice.

Fostul jucător al Barcelonei a suferit o contuzie la genunchiul stâng şi nu a evoluat în partidele cu Metz şi Montpellier, pe care Paris Saint-Germain le-a jucat ulterior.

Partida PSG – Manchester City va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în etapa a 2-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi poate reveni în PSG – Manchester City
  • Messi a suferit o accidentare după scandalul cu Pochettino

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și