Închide meniul

O nouă victorie pentru Dan Petrescu, în Coreea de Sud! Pe ce loc a ajuns Jeonbuk

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 15:37

Reclamă
O nouă victorie pentru Dan Petrescu, în Coreea de Sud! Pe ce loc a ajuns Jeonbuk

O nouă victorie pentru Dan Petrescu, în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dan Petrescu a înregistrat o nouă victorie în Coreea de Sud. Jeonbuk, echipa antrenată de „Bursuc”, s-a impus în duelul cu Incheon, din runda a 25-a din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a preluat-o în această vară pe Jeonbuk, după ce s-a despărţit de CFR Cluj.

O nouă victorie pentru Dan Petrescu, în Coreea de Sud

Jeonbuk a câştigat cu 2-0 duelul cu Incheon. Trupa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 15, prin Park Jae-Yong. Ulterior, scorul a fost majorat pe final de primă repriză, mai exact în minutul 45. Han Kyo-Won a marcat pentru trupa „Bursucului”.

Graţie succesului cu Incheon, Jeonbuk a urcat pe ultimul loc de podium, în prima ligă din Coreea de Sud. Formaţia antrenată de Dan Petrescu are 40 de puncte, după 25 de meciuri disputate.

Până în prezent, Dan Petrescu a bifat pe banca celor de la Jeonbuk Hyundai nou partide. „Bursucul” a înregistrat şase victorii, două înfrângeri şi o remiză.

Reclamă

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG

Dan Petrescu a răbufnit, după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a disputat un amical de gală cu PSG, campioana Franței, iar la finalul meciului tehnicianul a fost nemulțumit de arbitraj.

Partida a avut loc cu ocazia unui tur al Asiei pe care cei de la PSG l-au organizat. Parizienii s-au impus în fața formației pregătite de Dan Petrescu cu scorul de 3-0, grație reușitelor lui Neymar (min 40 și 83) și lui Asensio (min 88).

„Am jucat bine în prima repriză. Am avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Trebuia să primim o lovitură de la 11 metri. Decizia nu a fost una corectă. A doua repriză a fost la fel de bună, dar același Neymar a făcut din nou diferența, cu golul al 2-lea, care a plecat de la o fază în care trebuia să primim penalty.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un joc de la care am învățat foarte multe. PSG este o echipă specială. Ar trebui să fi fost o experiență bună pentru jucătorii mei. Totuși, sunt puțin îngrijorat, suntem în plin campionat. Pe cealaltă parte, PSG nu are meciuri importante în momentul de față.

Luis Enrique (n.r. antrenorul celor de la PSG) încearcă să impună o tactică similară cu ceea ce utiliza în perioada în care se afla pe banca Barcelonei. Ar trebui să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Ar fi fost bine dacă ajungeam la pauză cu scorul de 0-0. Totuși, am avut ocazii. Din nou, este păcat că nu am primit lovitura de la 11 metri. Chiar dacă este un amical, arbitrul ar fi trebuit să vadă faza”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu PSG, potrivit besteleven.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 0-0. Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și