Închide meniul

Ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan! Echipa care insistă pentru transferul românului

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 18:41

Reclamă
Ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan! Echipa care insistă pentru transferul românului

Ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Ankaragucu/ Profimedia

Turcii anunţă că s-a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român e aproape să fie cedat definitiv de Galatasaray, Eyupspor fiind formaţia care insistă pentru transferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan şi-a încheiat împrumutul la Ankaragucu, formaţie care a retrogradat din prima ligă din Turcia, la finalul sezonului recent încheiat. Internaţionalul român, care a suferit o accidentare dură luna trecută, va reveni din vară la Galatasaray, formaţie cu care se află sub contract.

Ofertă de trei milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Presa din Turcia anunţă însă că Olimpiu Moruţan urmează să se despartă de Galatasaray, în vară. Eyupspor, formaţia nou-promovată în primul eşalon din Turcia, a pus ochii pe internaţionalul român, notează digisport.ro.

Echipa care este pregătită de Arda Turan oferă trei milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruţan. Eyupspor a mai pus ochii şi pe Sergio Oliveira, coechipierul portughez al internaţionalului român de la Galatasaray.

În sezonul recent încheiat, Olimpiu Moruţan a bifat 35 de partide la Ankaragucu, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere o pasă decisivă, în toate competiţiile. Internaţionalul român s-a operat la finalul lunii trecute, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

Reclamă
Reclamă 4

Din cauza accidentării, Olimpiu Moruţan va rata şi convocarea la EURO 2024. Acesta a fost o piesă de bază în lotul naţionalei lui Edi Iordănescu, în preliminariile pentru Capionatul European.

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău! Clubul din Istanbul i-a împrumutat pe cei doi români la Ankaragucu și, respectiv, Konyaspor, în cadrul acestui sezon, iar acum oficialii formației au decis ce se va întâmpla cu aceștia.

Moruțan și Cicâldău mai au contract cu Galatasaray până în 2026, iar aceștia vor reveni la echipă după împrumuturi.

Reclamă

Totuși, potrivit informațiilor oferite de Milliyet, antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a stabilit deja lista jucătorilor pe care se va baza în sezoul viitor. Din păcate, Moruțan și Cicâldău nu se află pe această listă.

„Okan Buruk va lua decizii radicale, în special în privința fotbaliștilor străini. Cicâldău, Dubois, Moruțan și Ross, care s-au întors din împrumuturi, nu sunt luați în calcul pentru sezonul următor”, a notat publicația menționată anterior.

De asemenea, Okan Buruk va renunța și la o serie de vedete din lotul galatei. Este vorba despre: Tanguy Ndombele, Carlos Vinicius, Serge Aurier, Sergio Oliveira, Tete și Wilfried Zaha

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și