Închide meniul

Oferta stratosferică pregătită de PSG ca să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 20:03

Reclamă
Oferta stratosferică pregătită de PSG ca să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe e în ultimele luni de contract cu PSG și încă nu si-a decis viitorul. Dorit insistent la Real Madrid, șefii parizieni au pregătit o ofertă stratosferică ca să-l întoarcă din drum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.es, PSG e gata să-i ofere lui Kylian Mbappe un bonus în valoare de 150 de milioane de euro în următoarele două sezoane, dacă își prelungește contractul. Salariul anual pregătit pentru starul francez se ridică la 75 de milioane de euro.

Oferta stratosferică pregătită de PSG pentru Kylian Mbappe

Potrivit sursei citate, Real Madrid i-a promis lui Mbappe un salariu de „doar” 30 de milioane de euro anual, ofertă care nu se compară cu cea a PSG-ului. Sursa citată noteză că nicio altă echipă nu poate concura la bani cu liderul din Ligue 1.

Mbappe va avea de ales între banii lui PSG și visul din copilărie de a juca pentru Real Madrid. 160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

După cele două goluri marcate în PSG – Lorient 5-1, Kylian Mbappe a ajuns pe locul 3 în topul golgheterilor din Ligue 1, din acest secol. În acelaşi meci, superstarul francez a reuşit un hat-trick de pase decisive.

Reclamă

„Mbappe nu va juca la Real Madrid!”

Kylian Mbappe va semna prelungirea contractului cu PSG, a anunţat Daniele Riolo. Jurnalistul care a anunţat şi transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes i-a informat pe francezii de la RMC Sport că superstarul francez va rămâne în capitala Franţei. Anunţul oficial ar urma să fie făcut în luna mai.

„Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne”, a transmis Daniele Riolo, citat de Marca.

Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut un anunț interesant legat de viitorul său, după PSG – Lorient 5-1. Starul parizienilor a bifat un meci fabulos, reușind două goluri și trei pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

“Încă nu m-am decis asupra viitorului meu, toată lumea știe asta. Încă mă gândesc, sunt elemente noi și foarte mulți parametri. Dacă aș fi luat o decizie finală, aș fi anunțat. Dacă este posibil să rămân la PSG? Da, bineînțeles”, a spus Kylian Mbappe, pentru Prime Video, citat de Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și