Închide meniul

Oferte pentru Man și Mihăilă! Suma cerută de Parma: „A zis să nu îl deranjez sub suma asta!” Anunțul făcut de Giovanni Becali

Silviu Corneanu Publicat: 4 august 2021, 9:40

Oferte pentru Man și Mihăilă! Suma cerută de Parma: „A zis să nu îl deranjez sub suma asta! Anunțul făcut de Giovanni Becali

Au fost oferte pentru Man și Mihăilă

Profimediaimages

  • Ce sume s-au oferit pentru Man și Mihăilă
  • Reacția patronului de la Parma

Oferte pentru Man și Mihăilă au existat. Acest lucru a fost confirmat de Giovanni Becali, cel care i-a dus pe cei doi în Italia. Numai că patronul celor de la Parma vrea ca echipa să revină în Serie A și a cerut 20 de milioane de euro pentru fiecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oferte pentru Man și Mihăilă

Becali a dezvăluit că ofertele primite de el, pentru cei doi, erau de maxim 12 milioane de euro, sau chiar mai puțin. Dacă Man a evoluat în câteva amicale, Mihăilă se află încă în recuperare.

Man a jucat 2-3 meciuri amicale, iar Mihăilă este într-o recuperare ușoară. Simte dureri mici la o viteză mare. Mi s-a spus că trebuie să se acomodeze cu aceste dureri pentru că în timp vor dispărea. Mihăilă a plecat accidentat, a stat trei luni, după a jucat și iar s-a accidentat.

Reclamă

Au fost oferte pentru amândoi, dar Krause este un președinte foarte bogat care contează pe acești jucători. A zis să îi deranjez la oferte de peste 20 de milioane de euro. Au fost oferte de 10, 12 milioane de euro sau chiar mai puțin decât a dat el, deci nu îl pot deranja„, a dezvăluit Giovanni Becali pentru Prosport.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, piese de bază pentru Parma

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili. Tinerii atacanţi şi-au luat gândul că vor pleca. Noul antrenor al grupării de pe Ennio Tardini a insistat ca Man şi Mihăilă să rămână. Giovanni Becali este convins că acest lucru îi va ajuta mult.

Reclamă

Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare. Un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult„, susține impresarul care i-a dus pe cei doi în Italia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”